Yeppix: een schatkamer van beelden

Blog > Geen categorie, Inspiratie, Winkels > Yeppix: een schatkamer van beelden
Yeppix: een schatkamer van beelden

Geplaatst op: 10 maart 2012

Het mooiste werk van fotografen vind ik vaak vrij werk. Werk dat ze niet in opdracht maken, maar vanuit hun eigen inspiratie op hun eigen moment. Het jammere daarvan is, dat dit werk dus vaak ook niet zichtbaar is, behalve bij bijvoorbeeld tentoonstellingen, maar helaas heeft niet iedere fotograaf die mogelijkheid.

Yeppix is een nieuw online platform waar fotografen en illustratoren hun eigen, vrije werk kunnen laten “omtoveren” tot een limited edition product voor aan de muur. Jij kiest het formaat en het materiaal en natuurlijk de foto en krijgt het werk daarna kant-en-klaar om op te hangen thuis gestuurd. Je kunt binnen de beelden zoeken op kleur en kiezen voor allerlei verschillende materialen waarop je je foto gedrukt wilt hebben, zoals aluminium, verlicht doek en zelfs fotobehang. Zo kun je de kleur en het materiaal precies afstemmen op dat wat bij jouw interieur past. En er worden maximaal 250 exemplaren van een foto uitgegeven, dus jouw werk is best een beetje exclusief!

Nu 10% YoY-korting bij Yeppix:
heb je iets moois gezien bij Yeppix en wil je graag bestellen? Stuur een mailtje naar info@yoy4style.nl met als onderwerp ‘Yeppix’ en ontvang een couponcode waarmee je 10% korting ontvangt op jouw bestelling bij Yeppix.

www.yeppix.nl

Foto: Tilly Meijer fotografie

 

 

 

 

Reageer

Vertel je vrienden over YoY!