Verkoopstyling

Doe de verkoopklaar-check – vraag m nu aan!

Heeft u weleens door de ogen van een koper naar uw woning gekeken? En? Zou hij eruit springen tussen alle andere woningen? Zouden veel mensen uw huis willen bezichtigen op basis van hoe het er nu uit ziet? Zou ú uw woning gaan bezichtigen? Gekke vragen misschien. Maar dit is wel waar het om draait wanneer u uw huis wilt verkopen: een aansprekende en onderscheidende woningpresentatie is onontbeerlijk in deze tijd. Verkoopstyling is belangrijk dus. Yolanda van Zuijlen, oprichter van YoY, deed de verkoopstyling van alle woningen van TV Makelaar: Mission Impossible in 2014. Wilt u uw huis ook door YoY laten voorbereiden voor de verkoop? Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden.

Het woningaanbod wordt steeds groter en huizen staan langer te koop. Uw wilt dus dat uw huis eruit springt binnen dit enorme aanbod. Want opvallen betekent meer bezichtigingen. En meer bezichtigingen betekent meer potentiële kopers en dus meer kans op een snellere verkoop en een betere prijs.

Waarom verkoopstyling door YoY?
Ons doel is daarom, door middel van professionele verkoopstyling en interieurfotografie, uw huis te laten opvallen. Door het toepassen of juist wegnemen van kleur, verlichting, accessoires en meubels zullen we de karakteristieke eigenschappen van uw woning versterken. Met kleine aanpassingen zorgen we voor een ruimtelijke, frisse en neutrale uitstraling van uw woning, waarin zoveel mogelijk potentiële kopers zichzelf zien wonen. Onze professionele interieurfotograaf zorgt vervolgens, indien gewenst, voor een sfeervolle en ruimtelijke fotoreportage, waarmee u volledig voorbereid aan het verkooptraject kunt beginnen. YoY Styling verzorgde dit jaar de verkoopstyling van alle woningen uit het televisieprogramma TV Makelaar : Mission Impossible, seizoen 2014.

Wilt u lezen hoe anderen de samenwerking met YoY hebben ervaren? Lees dan hier de reviews.

Wat kunnen we allemaal voor u doen?

  • Wilt u de kosten laag houden? Schakel ons dan in voor een VerkoopKlaarcheck; onze adviseur loopt samen met u door de woning en voorziet u van concrete verkoopadviezen. Aansluitend ontvangt u hiervan een schriftelijk verslag, zodat u direct zelf aan de slag kan, op basis van gerichte actiepunten. Kosten: 250 euro. Kijk hier hoe Olof en Liesbeth dit hebben gedaan.
  • Wilt u geen omkijken hebben naar de verkoopvoorbereiding? Laat de volledige verkoopstyling dan aan ons over: we pakken alle ruimtes in uw woning aan, ruimen op, verbeteren indien nodig de indeling om de woning ruimtelijker te laten lijken, initiëren en begeleiden eventueel kluswerk t.b.v. achterstallig onderhoud, shoppen accessoires die specifiek zijn afgestemd op de stijl van uw woning, stylen en fotograferen uw woning. Binnen 1 of 2 dagen wordt uw woning volledig verkoopklaar opgeleverd, inclusief foto’s voor de woningwebsites. U heeft er geen omkijken naar en gaat zo goed als mogelijk voorbereid het verkooptraject in met een onderscheidende en aansprekende verkooppresentatie. Kijk hier voor een voorbeeld van volledige verkoopstyling. Op offertebasis.
  • Staat uw huis al leeg en wilt u meubels huren? Goed idee! Want ingerichte woningen verkopen beter. We verzorgen de meubelverhuur voor uw  gehele (of indien gewenst een deel van de) woning en richten uw woning op sfeervolle en betaalbare wijze in. Kosten: vanaf 1250 euro voor een huurperiode van 3 maanden; inclusief styling. Hier ziet u een voorbeeld van door YoY verzorgde meubelverhuur inclusief verkoopstyling.
  • Wilt u uw woning laten fotograferen? Maakt u dan een afspraak met onze professionele interieurfotograaf.

Investeren in iets dat u gaat verkopen klinkt raar. En dat begrijpen we. Maar professionele woningpresentatie heeft zichzelf inmiddels bewezen als de juiste methode om een woning sneller en met een beter resultaat te verkopen.

Nieuwsgierig?
Belt of mailt u ons dan voor een afspraak en/of een vrijblijvende kostenindicatie. We bieden sfeervolle en creatieve oplossingen voor ieder type woning en ieder budget. We horen graag van u via 06 14 38 21 20 of info@yoy4style.nl . Wilt u lezen hoe anderen de samenwerking met YoY hebben ervaren? Lees dan hier de reviews.

YoY is gecertificeerd verkoopstylist en aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten.

Zie hier een aantal ruimtes voor en na de verkoopstyling van YoY:

Nieuw
Oud
Bekijk meer projecten in het portfolio
Vertel je vrienden over YoY!