Verkoopklaar check

Blog > Verkoopstyling > Verkoopklaar check
  • Verkoopklaar check
  • Verkoopklaar check
  • Verkoopklaar check
  • Verkoopklaar check

Geplaatst op: 30 januari 2012

Funda is dé manier om je woning aan Nederland te presenteren. Maar het aanbod is enorm. Het kost daarom steeds meer moeite om op te vallen tussen alle andere woningen. Vooral omdat de zoektocht al begint op internet en men woningen heel gemakkelijk met elkaar vergelijkt. De huizen met de mooiste foto’s worden vaak als eerste bezichtigd. De eerste indruk is dus ontzettend belangrijk! Zorg met een Verkoopklaar check van YoY dat je woning klaar is voor de verkoop!

Heb je kritisch naar je woning gekeken? Benadrukt de indeling de ruimtelijkheid van de woning? Komen de eyecatchers van de woning tot zijn recht? Moeten er misschien extra meubels geplaatst worden voor een betere verkooppresentatie? Zijn de foto’s licht en ruimtelijk genoeg? YoY kan je helpen de woning zo optimaal mogelijk te presenteren voor de verkoop met de Verkoopklaar-check.

Bij de YoY Verkoopklaar-check loopt een adviseur van YoY samen met jou door de woning om te kijken of deze wel in optimale paraatheid is voor de verkoop. We zullen je voorzien van een aantal concrete adviezen om de focuspunten van de woning verder te benadrukken en de knelpunten te verhelpen of te verzachten. Na afloop ontvang je alle adviezen op papier, zo kun je daarna direct zelf aan de slag om de woning perfect verkoopgereed te maken.

Wil je liever alles uitbesteden? Dan verzorgen wij, na een offerte op maat, de volledige verkoopstyling, eventuele meubelverhuur of 3D-tekeningen, kluswerk en een professionele fotoreportage ten behoeve van de woningwebsites. Wij zorgen dat je woning volledig verkoopklaar wordt opgeleverd, zodat deze eruit springt tussen de rest! Zo heb je een grotere kans op kijkers en dus op potentiële kopers!

Een Verkoopklaar-check, inclusief korte rapportage kost 275 euro inclusief btw. Na aanvraag neemt YoY zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. YoY is gecertificeerd verkoopstylist en aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten.

Voor meer informatie over Verkoopstyling door YoY kunt u hier verder lezen.

Vraag de Verkoopklaar-check direct aan:
(Wil je een offerte op maat ontvangen voor volledige verkoopstyling? Geef dit dan in onderstaand formulier aan onder ‘opmerkingen’.)

Naam

E-mail

Adres te koop staande woning

Huidige woonadres

Telefoonnummer

Opmerkingen

 

 

Reageer

Vertel je vrienden over YoY!