TV Makelaar Mission Impossible

In de media > TV Makelaar Mission Impossible

Juni 2013. Een berichtje van Endemol in mijn mailbox. Dat ze op zoek zijn naar een styliste voor een nieuw seizoen van TV Makelaar Mission Impossible. Of het me wat leek. En of ik dan eens wilde bellen. En langs wilde komen voor een gesprek. Ehm. Nou. Even denken hoor. JA! NATUURLIJK! LEUK! GEWELDIG!

Inmiddels bijna 3 jaar later, kijk ik daar nog met zoveel plezier op terug! 8 metamorfoses. 8 afleveringen. 8 huizen. 8 weken lang knallen. Bizar. Wat was het een ontzettende leuke en leerzame ervaring! Iedere week een nieuw huis. Een nieuw plan. Een nieuwe metamorfose. Een nieuwe uitdaging. Primetime RTL4. En het mooiste nog: elke keer weer zowel de oude als de nieuwe bewoners helpen om zo snel mogelijk een nieuw thuis voor ze te creëren. ‘Mijn’ TV-makelaar-seizoen is inmiddels alweer 2 jaar achter elkaar herhaald en het blijft gek om mezelf dan weer terug te zien op beeld. Maar ik vergeet het nooit meer 🙂

Voelt het thuis maken van jouw huis ook als een mission impossible?
Laat me je dan helpen om van jouw huis een thuis te maken. Een plek waar jij tot rust komt, energie krijgt en geniet. Een plek met knusse hoekjes, de mooiste kleuren, karakter en vooral JOU. Een huis dat helemaal past bij wie jij van binnen bent! De buitenkant afgestemd op de binnenkant!

30 minuten gratis advies
Boek nu een interieuradvies aan huis of een verkoopklaarcheck en krijg 30 minuten extra advies gratis. Deze actie is geldig bij boeking van een advies aan huis van 2 uur of 3 uur of een verkoopklaarcheck. Boeken voor zondag 17 april 2016. Advies dient plaats te vinden op uiterlijk 30 juni 2016. Vraag het advies hieronder direct aan:

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Straat en huisnummer*

Postcode en woonplaats*

Telefoonnummer*

Soort advies*

Ik wil advies over...*


*Genoemde kosten zijn excl reis en parkeerkosten. Na aanvraag van het advies, neem ik contact met je op en zal ik de definitieve kosten met je afstemmen.

Afleveringen TV Makelaar terugkijken?
Je kunt de afleveringen terugkijken op RTL XL:
Aflevering 1 – Het Houten Huis
Aflevering 2 – Het groene huis
Aflevering 3 – Het gothic huis
Aflevering 4 – Het schrootjeshuis
Aflevering 5 – Het opa & oma huis
Aflevering 6 – Het witte huis
Aflevering 7 – Het rariteitenkabinet
Aflevering 8 – Aan het water

En als je de foto’s wilt bekijken van alle metamorfoses, kijk dan hier

 


Vertel je vrienden over YoY!