INTERIEURADVIES (AAN HUIS)

“Wij hebben Yolanda gevraagd ons te helpen bij de indeling van ons huis. We hadden het huis 3 jaar eerder gekocht, en kwamen er maar niet uit of we de keuken en woonkamer nu moesten omdraaien of niet. Wouter was voor een woonkeuken aan de achterkant van het huis, mij leek dat geen goed idee. We zaten muurvast, en dat kwam onze relatie, en daarmee de sfeer in huis niet ten goede. We merkten ook aan onze kleine kindjes dat het niet helemaal lekker zat. Ik had het gevoel dat er iemand van buiten moest komen om onze impasse te doorbreken. Ik vond Yolanda via Google, ik vond het leuk dat ze een frisse, creatieve indruk maakte, en ook haar Feng Shui achtergrond sprak me aan. Ze kon al gelijk de week erna komen, en daar was ik super blij om. Ik keek er echt naar uit.

Toen ze kwam, merkte ik al gelijk dat het leuk was om iemand in huis te hebben, die met een frisse blik rondkeek. Maar, het was geen makkelijke route. Binnen no time voelde ik me ongemakkelijk, omdat ik merkte dat ik veel emotie had onderdrukt ten aan zien van mijn vriend, die redelijk stellig is in dingen. Yolanda gaf ons allebei de ruimte ons zegje te doen, ik werd al stiller en jawel, daar waren de tranen. Maar dat was eigenlijk heel goed, want dat maakte duidelijk hoe diep dit allemaal zat.

Yolanda pakte het goed op en zorgde ervoor dat ze zowel mijn kant van de zaak als die van Wouter erkende en meenam. We zijn gaan schuiven met de eettafel, en dat gaf gelijk ‘lucht’. Toen hebben we een zware kast naar buiten gebracht, wat voor nog meer lucht zorgde. Ineens kon ik weer letterlijk ademhalen. En viel pratenderwijs het kwartje.

Het waren loodzware uren voor mij, eerlijk gezegd, maar sinds de nu al nieuwe indeling is er rust, wat meteen ook bij de kinderen zichtbaar werd. Zij aten diezelfde avond al gelijk een vol bord leeg, na weken van gehang en gedoe. Heel bijzonder. Er is letterlijk ruimte en nieuwe energie ontstaan door de indeling in huis te veranderen. En daardoor kunnen we nu de volgende stappen gaan zetten, op 1 lijn. Ook de bedrijfjes waar wij allebei mee bezig zijn op te starten, gaan nu in een stroomversnelling. Dank Yolanda, voor je gave dit voor mensen te kunnen betekenen. Een absolute aanrader!”
– Susanna en Wouter, Bergen

“Yolanda heeft goed geluisterd naar onze wensen en een frisse omgeving weten te creëren, waar we dagelijks met veel plezier werken. Plezierig was ook dat ze de uitvoering kon begeleiden, zodat we daar geen omkijken naar hadden en wij ons gewoon op onze bedrijfswerkzaamheden konden richten. De communicatie over beslissingen en keuzes die gemaakt moesten worden was duidelijk en open, waardoor we snel konden schakelen. We hebben de uitvoering van de basis nu zo goed als rond en volgend jaar laten we de puntjes op de i ook graag door Yolanda zetten!”
– Robin Wahle – Directeur RW Retail Solutions, Leusden

“Na een eerdere succesvolle samenwerking met Yolanda voor kleuradvies van ons wooninterieur, besloot ik Yolanda ook in te schakelen voor kleur- en interieuradvies voor mijn nieuwe praktijk. Yolanda wist heel goed de door mij gewenste sfeer in de praktijk te vertalen naar kleuren en materialen. Daar waar ikzelf door de bomen het bos niet meer zag, kwam Yolanda met een shortlist van kleuren, van waaruit kiezen een stuk overzichtelijker werd. Dankzij de inkoopvoordelen die Yolanda bij een paar grote projectinrichters heeft, heb ik voor een redelijke prijs een paar prachtige designbankjes voor in de wachtkamer en comfortabele designstoelen voor in de praktijk kunnen aanschaffen.
Omdat ik zelf sterk geloof in de interactie tussen de sfeer van een ruimte en het gevoel van de mensen die zich in de ruimte bevinden, maakt het me zo blij als cliënten aangeven dat ze de praktijk zo mooi vinden. Het was mij er om te doen dat juist zij zich er prettig in voelen. Fijne bijkomstigheid is dat ik hier nu zelf ook met heel veel plezier werk. Weet je net als ik wat je met een ruimte wilt bereiken, maar vind je het lastig om er de juiste kleuren en meubels bij te zoeken? Laat Yolanda een middag langskomen en je zult versteld staan van wat je dan allemaal voor elkaar krijgt!”
– Cynthia Lochtenberg – Dietistenpraktijk Minervalaan, Amsterdam

“Yolanda is toegankelijk als persoon en erg vakkundig. Ze schakelt snel, en kan van alle adviezen ook een geheel maken. Ze kan de knelpunten vertalen in te gebruiken kleuren en materialen, dus biedt daarmee echt een oplossing. Het is zeker handig om Yolanda in te huren als beide partners wat andere wensen hebben net als wij. Als ‘buitenstaander’ komt ze met verfrissende ideeën en blijven wij uit een discussie met elkaar terwijl we eigenlijk zelf allebei niet van die heel geweldige ideeën hebben. Yolanda dringt haar mening niet op, maar wel belangrijk: ze geeft hem wel op respectvolle wijze. Zo komen we echt van ons eigen patroon af, door de nieuwe ideeën die zij geeft. En daar huren we juist iemand voor in.”
– Liesbeth, Hendrik Ido Ambacht

“We misten de sfeer en gezelligheid in onze woonkamer en zochten een concreet advies om dit te verbeteren. Yolanda gaf ons met haar heldere en concrete adviezen, foto’s en voorbeelden inzicht in wat we zelf kunnen oppakken. Haar aanpak is hands-on, duidelijk en helder. Ze kan goed luisteren, voelt ons goed aan en zoekt oplossingen die aansluiten bij wat er al is.”
Sana El Fizazi, Rotterdam

“Yolanda heeft tijdens het advies bij ons thuis heel goed geluisterd naar onze wensen en had heel snel door wat wij mooi vinden en niet. Ze is heel prettig in de omgang en ik merkte dat ze heel hard met ons werkte om in korte tijd tot een goed resultaat te komen. Met haar helicopterview op het geheel als het af is voor ogen, hadden we binnen een paar uur een plan voor onze hele inrichting en dat vonden we beiden heel prettig! We hebben weer energie om verder te gaan met onze inrichting en hebben het vertrouwen dat we op de goede weg zijn met een mooi kader om binnen te blijven bij het maken van onze keuzes.”
– Meinke Klarenbeek

“Yolanda is bij ons langs geweest voor een interieuradvies aan huis van 3 uur. We wilden een aantal meubels vervangen, maar mijn partner en ik konden het al tijden niet eens worden over onze keuze, dus we kwamen steeds maar niet vooruit. Daarnaast wilde ik dat er vooral rust en meer een thuisgevoel in het gehele huis zou komen. Yolanda heeft goed geluisterd naar wat wij haar vertelden en wat onze wensen waren. Doordat Yolanda flink doorvroeg en ook tussen de regels door luisterde, kwamen mijn partner en ik, eindelijk na 2 jaar, tot een keuze in meubels. Zij gaf ons het laatste zetje dat wij nodig hadden om tot inzicht en een besluit te komen. We hebben diezelfde week gelijk actie ondernomen en hebben nieuwe meubels gekocht, waar wij beiden een warm gevoel bij kregen. Tevens hebben wij alvast de nieuwe opstelling met onze huidige meubels neergezet, zodat wij er alvast aan konden wennen. Dat wennen was eigenlijk niet nodig, want het had een veel ruimtelijker uiterlijk, waardoor de meubels niet zo aanwezig waren in onze huiskamer. Grappig hoe een kleine aanpassing in de indeling zo een groot verschil maakt voor de ruimte. Yolanda is een heel prettig, vriendelijk en open persoon, die heel goed luistert en zich goed kan inleven in haar cliënten. Na haar bezoek kun je gelijk met haar ideeën aan de gang, waardoor je direct het resultaat kunt zien.”
Peter en Diana, Purmerend

“Wij hebben samen een nieuw huis gekocht en best een aardig idee wat we willen en mooi vinden, maar vonden het leuk om nieuwe ideeën en inzichten op te doen. Tijdens het advies in ons oude en daarna ons nieuwe huis, had jij snel door wat wij mooi vinden en kon jij ons goede praktische tips geven. Je luistert goed naar onze wensen en weet die te vertalen naar wat mooi is in de woning. Wat wij ook erg waardevol vonden was het bezoek met jou aan de nieuwe woning. De tips m.b.t gordijnen, kleurgebruik, licht en meubels (eigenlijk alles dus) heeft ons goed geholpen. Goed om te weten wat de aandachtspunten van de woning zijn en hoe we hier slim mee om kunnen gaan.”
– Inge Schreuder, Amsterdam

“Yolanda heeft goede ideeën, een no-nonsense aanpak en bovenal een goede visie. We vonden de samenwerking erg prettig verlopen en zijn blij met het resultaat. We raden Yolanda daarom van harte aan.”
– Eva & Philip, Amsterdam

“Toen wij ons nieuwe huis kochten, zaten we nogal in over de inrichting van onze woonkamer. Door toeval kwamen we bij Yolanda terecht. Gelukkig- want door haar aanpak hebben we goed inzicht gekregen in welke sfeer we wilden dat de woonkamer ging uitstralen, welke kleuren daarbij pasten en welk type meubels. Ik en mijn man hadden beide sterke uiteenlopende meningen maar Yolanda kon dit in goede banen leiden. Haar enthousiasme maar ook haar geduld en luisterend vermogen was heel prettig. Het was een plezier met haar samen te werken! Logisch dus dat toen ons oude huis al een tijdje te koop stond, wij haar ook de verkoopstyling lieten doen. Ook dit was een heel fijne ervaring want zij nam ons alles uit handen: het uitzoeken van leen meubelen en accessoires, het transport, nieuwe foto’s. Ze hield het verloop van het contract in de gaten, betalingen, etc. We hadden er geen omkijken naar. De bezichtigingen stegen weer en ons huis is inmiddels verkocht. ”
– Gloria&Amir, Amsterdam

“Yolanda! Wat voor mij als een grote uitdaging begon, heb jij tot een mooi resultaat weten te brengen. Bedankt voor het geweldige resultaat en de fijne samenwerking. Groetjes, Geniva”
– Geniva Lattig, Amsterdam

“Vanwege de renovatieplannen in ons nieuwe huis in combinatie met chronisch gebrek aan tijd (2 kleine kinderen, werk) hadden we behoefte aan ondersteuning bij de inrichting. Yolanda en Barbara wisten na een enkel gesprek onze stijl in een verrassend mooi moodboard uit te werken. De kleuren en sfeer hebben we bij het maken van keuzes gedurende de gehele verbouwing gebruikt, ook al vonden we het soms erg spannend.. Uiteindelijk hebben ze ons zelfs van shoppingsadvies voorzien, wat voorkwam dat we veel winkels langs hoefden. Op het resultaat zijn we reuze trots en dankzij de prettige samenwerking kijken we met veel plezier terug op dit creatieve proces. We genieten simpelweg elke dag van ons heerlijke huis, zo treffend in balans dankzij YoY.”
Liesbeth & Olof, Heemstede

” Yolanda heeft mij perfect geholpen bij het ontwerpen van de inrichting van mijn nieuwe woning. Samen hebben we mijn voorkeuren voor stijl en kleur in beeld gebracht en gecombineerd met de actuele trends en Yolanda’s adviezen. Vervolgens hebben we een concept ontwerp gemaakt en heeft Yolanda geholpen bij de concrete invulling daarvan. Het resultaat is een prachtige inrichting waar ik op mijzelf niet toe gekomen was maar die wel van mezelf is. Wat mij betreft is de keuze voor Yolanda een uitstekende investering geweest in het creëren van een omgeving waarin ik elke dag weer graag thuiskom.”
– Gerard, Den Haag

“In de koude, grijze winter terugkomen in Nederland en dan een huis aantreffen dat niet meer als het jouwe aanvoelt…dat was wat ons deed besluiten dat het radicaal anders moest. Maar hoe dan? Beiden wisten we van toeten nog blazen als het ging om het aankleden en inrichten van een interieur. Een gezamenlijke smaak ontdekken vonden we al helemaal ingewikkeld. En toch is het gelukt, dankzij de inspanningen van Yolanda. Zij heeft ons geholpen om ‘out of the box’ te denken, door veel vragen te stellen over onze interesses en voorkeuren, waardoor zij het voor elkaar kreeg onze zeer uiteenlopende smaken dicht bij elkaar te brengen. Vol enthousiasme zijn we aan de slag gegaan met de adviezen van Yolanda en we zijn erg tevreden over het resultaat. Zo werd ons huis ook weer een thuis.”
– Raoul & Janneke, Amsterdam

“Omdat we niet tevreden waren met onze benedenverdieping, waar we al ruim 25 jaar in leefden, kregen we een workshop van YoY aangeboden door onze kinderen. We waren erg enthousiast over hoe Yolanda dat deed en hebben haar daarna gevraagd om eens bij ons langs te komen om ons te helpen met een nieuw ontwerp voor onze woning. Met assistentie van Barbara heeft ze voor een complete metamorfose gezorgd waar we erg blij mee zijn. Ze bedacht een nieuwe indeling van de woonkamer, nieuwe kleuren, nieuwe meubels, hielp ons bij het ontwerp van onze nieuwe keuken en heeft voor de rest de hele basis voor ons nieuwe interieur bepaald. Een rode draad waaraan wij een goede houvast hebben gehad. We hebben haar zelfs tot 3x toe opnieuw ingeschakeld. Na de verbouwing, die we helemaal zelf hebben gedaan, heeft Yolanda voor de finishing touch gezorgd door de laatste meubels en accessoires voor ons te kopen, want daar hebben we zelf niet zoveel kijk op. Het voelt nu echt als een nieuw huis, maar wel echt ons huis. Heel ruim en rustig met verrassende details die we zelf nooit bedacht zouden hebben. En voor ons is het kleinste kamertje van het huis toch wel het neusje van de zalm geworden. Heel bijzonder! Yolanda heel erg bedankt! Het was heel fijn om met je te werken! Liefs en groeten, Anton en Lineke”
– Anton & Lineke Flinkenflogel, Steenbergen

” Ik heb een goede ervaring met een personal styler voor kleding. Dus ik dacht, zou iemand mij misschien ook met mijn woning kunnen helpen? Een bekende sprak over zijn woning als een ‘pleasure bubble’ en dat wilde ik ook ☺ Dus ik belde jou. Jij zag meteen wat er nodig was in mijn appartement, om eenvoudig en snel grote veranderingen te bereiken, die uiteraard ook hartstikke goed bij mij passen. En daarnaast heb je steeds het overzicht over het geheel niet verloren. Ik heb goede tips van je gekregen om zelf verder te gaan, dus hartstikke bedankt!”
– Michael, Amsterdam

FENG SHUI ADVIES

“Via een goede kennis kwamen we in contact met Yolanda toen we besloten hadden ons kantoor uit te breiden en ook geheel opnieuw in te richten. Yolanda heeft voor ons een Feng Shui plan op maat gemaakt, passende bij ons bedrijf, de personen erin en de locatie. We vonden het waardevol om niet zomaar een plannetje te maken voor de inrichting, maar eentje die ook past bij het gebouw en het bedrijf, eentje waar diverse zaken in balans zouden komen zodat we blije medewerkers en gezonde prestaties zo goed mogelijk zouden faciliteren. Dit plan op basis van Feng Shui is vervolgens tot in de details uitgewerkt en Yolanda heeft het hele traject begeleid van de kleur- en stofkeuzes tot aan het optimaal ophangen van de verlichting aan toe. Het eindresultaat is geweldig: ons uitgebreide en geheel vernieuwde kantoor is mooi, fijn om in te werken, slim en praktisch ingericht en valt bij het hele team goed in de smaak.Yolanda heeft ons echt ontzorgd en heeft ook het project management naar volle tevredenheid op zich genomen. Ze luisterde goed naar onze wensen en was niet alleen creatief en proactief waar dat nodig was, maar ook lekker praktisch, hetgeen de vaart erin hield. Ik kan Yolanda dan ook van harte aanbevelen als het gaat om het ontwerpen en inrichten van uw nieuwe kantoor.”
– M.G. Fokkelman, Directeur Crossphase, Leiden.

“Klanten vinden het erg fijn om hier te komen en voelen zich meteen thuis. We krijgen veel complimenten over de sfeer van onze winkel en zijn er erg blij mee!”
– Annemieke Schmitz, initiatiefnemer Fresh Health

“Mijn man en ik hadden voorheen onderlinge spanningen. We wisten niet goed waar dat vandaan kwam, hadden het ook niet eerder zo ervaren. Ook onze dochter merkte deze spanningen. Ze zat vaak zenuwachtig te wippen in haar eetstoeltje. We kwamen er via Yolanda achter dat ons huis niet genoeg ‘warmte’ bood en niet in balans was qua indeling en energie. En dat die disbalans de spanning veroorzaakte. We hebben wat veranderd in de indeling, de harde materialen vervangen door zachte. En ook door het gebruik van aardetinten voelen we ons ‘meer in ons element’. Onze dochter is een stuk meer ontspannen en vrolijker. Vrienden en familie ervaren de meer gemoedelijke sfeer in ons huis ook. Het is een stuk prettiger geworden om hier te wonen. En als klap op de vuurpijl zijn we nu in verwachting van ons 2e kindje!”
– Mevrouw Kuiper, Heerhugowaard

“Yolanda! We wonen er nu! Het is fantastisch! Wat is het stil en wat een rust! Hoe kan dat nou? Is dat echt Feng Shui?? De slaapkamer is een oase geworden. De kleuren zijn zoooo mooooi! De gordijnen ook!. Ik hoop dat je binnenkort langs kunt komen voor de finishing touch! De badkamerkleur is fabelachtig! Ben zo blij dat we in waanzinnige hectiek toch de beslissing gemaakt hebben. De badkamer is nog niet af, evenals de keuken, maar we kunnen koken en douchen. Maar ik loop voornamelijk in verbazing rond, omdat het zo rustig is. Ik begrijp het niet? Is dat wat je kan beïnvloeden? En dan hebben we nog niets eens de klok hangen!! Dankjewel!”
– Marjory & Paul, Amsterdam

“Nadat ik na een roerige periode eind 2014 mijn appartement had gekocht, had ik behoefte aan verandering in mijn huis. Ik heb Yolanda benadert en haar verzocht een Feng Shui consult op mijn appartement uit te voeren. Inmiddels heb ik een aantal van de adviezen uit het consult toegepast in mijn woning en de sfeer is beter, prettiger en het oogt nog ruimer ook! Volgend jaar wil ik de badkamer gaan verbouwen; tegen die tijd ga ik zeker weer contact met Yolanda opnemen!!”
– Lucienne, Amsterdam

“Wij hebben een nieuw huis gekocht en besloten om veel in het huis te renoveren. Er waren verschillende opties m.b.t tot indeling van kamers en ruimtes, dus wij hebben Yolanda benaderd om voor ons een Feng Shui analyse te maken en ons te adviseren met betrekking tot de optimale indeling per ruimte en functies en voor gebruik van type materialen en kleuren. Wij zijn heel blij met het resultaat en haar advies. Het rapport heeft onze beslissingen ondersteund en een goed gevoel gegeven voor de keuzes tijdens verbouwing en inrichting van ons nieuwe huis. Yolanda was altijd bereikbaar om onze zorgen en vragen te beantwoorden. Zij kwam altijd tijdig haar afspraken na en wij raden zeker haar werk aan.”
– Carolina Rusinek, Amsterdam

VERKOOPSTYLING, MEUBELVERHUUR EN INTERIEURFOTOGRAFIE

“ Wij schakelden Yolanda in voor advies om onze woning ‘toegankelijker’ te maken voor de verkoop. Yolanda gaf haar eerlijke mening over de huidige opstelling en de inrichting en creëerde met de bestaande spullen snel een ‘nieuwe’ inrichting. Ze komt heel oprecht en integer over en heeft heel goed naar onze wensen geluisterd. Onze samenwerking heeft me laten zien dat het niet ‘eng’ is om te veranderen. Met kleine aanpassingen is het al een groot verschil. Doordat ze zich heel persoonlijk opstelt is de omgang en samenwerking erg prettig. Ze werkt snel, gedegen en professioneel en laat zien hoe je met kleine tips ook zelf goed aan de slag kan!”
Rubina Paul, Amsterdam

“ Yolanda heeft mij geholpen bij het inrichten van mijn appartement voor de verkoop. Het appartement was volledig uitgewoond door de huurders, maar zij kon hier goed doorheen kijken en zag de mogelijkheden. Twee makelaars konden of wilden dat niet. Ik kreeg toen we elkaar in het appartement zagen, direct een goede indruk van haar en ze wist precies hoe ze het zou aanpakken. Ik heb haar tijdens dit project volledig kunnen vertrouwen (niet iedereen waar ik tijdens dit project mee in zee ging leverde conform afspraak) en ze heeft geleverd wat ze beloofd heeft. Echt vakmanschap. Ik vond haar erg meelevend en ze reageerde altijd direct op mijn mails en apps. Ik ben heel erg tevreden met mijn mooi ingerichte appartement en over de samenwerking!”
– Tineke, Rijswijk

“Dingen goed regelen over grote afstand is niet altijd makkelijk. Wij in Australië en Yolanda in Amsterdam. Een paar skype gesprekken en emails en binnen twee weken had Yolanda ons huis in Amsterdam smaakvol gestyld en verkoop klaar gemaakt. Fantastische service. Yolanda weet van aanpakken! Ze heeft een duidelijke stijl en visie en Yolanda heeft ons huis warm, gezellig en stijvol ingericht. Binnen een maand waren we met een serieuze koper in gesprek. Zeer aan te bevelen! ”
– Peter & Edith, Sydney

“I had 2 apartments that were not in a valid state to achieve the price potential on sale. Yolanda came in and gave both artistic and common sense advice tailored to my budget to get them up to standard. I am now proud of both of these apartments and with the thanks to Yolanda i really feel like I am putting my best foot forward to selling my apartments at a good price. I have no hesitation in recommending Yolanda to anyone in a similar position to me”
– Jamie Harrisson

“Ik keek rond in het huis dat ik verkopen wilde. Zonder meubels was het leeg en onverzorgd. Zelf had ik weinig tijd om iets te doen, maar toen kwam Yolanda! Zij coördineerde schilderwerk, liet mijn huis schoonmaken, zorgde voor de styling en regelde huurmeubels voor de verkoopfoto’s, en dat in anderhalve week. Nu staat mijn huis te koop en de eerste week waren er al meer dan 30 bezichtigingen! – groeten Rob”
– Rob, Amsterdam

“Having lived in the Netherlands for over six years, I can safely say this is the first time I have experienced true customer service. As we had a very busy schedule, we were delighted that Yolanda showed great initiative and enthusiasm, and was often hot on our heels to prompt us into making decisions. She would also take the first step to update us with photos while working on the apartment. Definitely someone I would work with again should I need to style my house or get some interior advice! Kind regards, Suzanne”
– Suzanne, Amsterdam

” Regelmatig maken wij met veel genoegen gebruik van de verkoopstyling en meubelverhuur van YoY, omdat gebleken is dat het werkt! Leegstaande appartementen verkopen niet, omdat potentiële kopers visueel zijn ingesteld en zelf moeilijk een voorstelling kunnen maken hoe het appartement er uit kan zien en wat de mogelijkheden zijn. Ook verkoopstyling loont, omdat YoY precies weet hoe je een woning meer uitstraling kan geven en het ruimtelijk gevoel kan versterken. YoY onderscheidt zich door professionaliteit, doortastendheid en enthousiasme te combineren met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Alles wordt geregeld en binnen enkele dagen ziet je huis of appartement er helemaal verkoopklaar uit voor een minimaal budget, waardoor het sneller én beter verkocht wordt.”
– Paul van Dooren Makelaardij

“ Na goede ervaringen met de verkoopstyling van onze vorige woning, hebben wij Yolanda weer uitgenodigd toen we een beetje vastliepen met de inrichting van ons nieuwe huis. Zij heeft onze ideeën een sterke boost gegeven en komt met voorstellen, die zowel creatief als praktisch zijn. Wij kunnen iedereen een bezoek van Yolanda aanraden!”
– Pierre, Amsterdam