SoulCollage® workshop

Workshops interieurstyling > SoulCollage® workshop
SoulCollage® workshop

Een SoulCollage® workshop is een creatieve, leuke en toegankelijke manier om de verschillende bewuste- en onbewuste kanten van jezelf beter te leren kennen aan de hand van het maken van collagekaarten. SoulCollage® is geen workshop over het interieur van je woning, maar over het ‘interieur’ van jou als mens! Door het intuïtief verzamelen en combineren van afbeeldingen, maak je een serie van prachtige kaarten, die allemaal een stukje van jezelf weerspiegelen. Bijvoorbeeld je ambitieuze ik, het enthousiaste kind in je, je innerlijke criticus etc. Jouw verzameling SoulCollage® kaarten zullen je helpen je innerlijke diversiteit te (h)erkennen en begrijpen. Dit geldt voor zowel de mooie kanten in jezelf als die waar je het moeilijker mee hebt.

Introductieworkshops
In de SoulCollage® introductie workshop leer je hoe je, naast het maken van kaarten, de beelden van een kaart kunt lezen aan de hand van het bijzondere SoulCollage® proces. Dit doe je door jezelf de vraag te stellen: wat heeft deze kaart mij op dit moment te zeggen? Je kruipt als het ware in de kaart en laat de kaart voor jou spreken. Je krijgt zo antwoord op je vraag vanuit bijvoorbeeld je ‘enthousiaste kind’ of je ‘verzorgende ik’, afhankelijk van welke kaart je intuïtief hebt gemaakt of geraadpleegd. Alle antwoorden zijn jouw eigen antwoorden en toch zullen ze je raken, verwonderen of bevestiging geven. Want het zijn antwoorden vanuit je gevoel, je hart en je eigen wijsheid. Niet vanuit je verstand.

Meer weten over SoulCollage®? Lees hier!

Data en kosten
Een introductieworkshop duurt 2,5 a 3 uur en kost 49 euro per persoon, incl koffie, thee, iets lekkers en alle materiaalkosten.

De introductieworkshops in 2017 worden gegeven in Amsterdam van 10.30-13.00 uur op de volgende dagen: (vrijdag 11 november 2016), vrijdag 20 januari 2017, woensdag 22 maart, vrijdag 26 mei, woensdag 19 juli, vrijdag 15 september en woensdag 8 november.

Schrijf je in!
Maak kennis met dit mooie proces en ontdek wat het jou kan brengen! De SoulCollage® workshop wordt gegeven door Yolanda van Zuijlen, gecertificeerd SoulCollage® Facilitator. Wil je een workshop geven met een eigen groep? Stuur dan een mail naar info@yoy4style.nl.

 

Inschrijven workshop
Vul hieronder je gegevens in om je direct voor een van onze workshops aan te melden:

Uw naam

Uw email

Straat + huisnr

Woonplaats

Telefoonnr.

Soort workshop

Aantal personen

Bij 8 personen of meer datum in overleg.

Regel je zelf een locatie?
janee (YoY in Amsterdam e.o.)

Zo ja, graag locatie opgeven

Vragen/wensen/opmerkingen:

Reacties

 • Daphne, 27 maart 2016

  Moodboards en collages maken, doe ik graag. Maar een soulcollage maken is toch iets anders.
  Yolanda weet een ontspannen en veilige sfeer te scheppen. Hierdoor kom je in een soort cocon
  waarin je bezig bent met wat er op dat moment in je leeft.
  Zonder in mijn hoofd te zitten, kwam ik tot een creatie. Door vervolgens verder te benoemen wat je ziet en voelt, bleek er meer gevoel en inzichten in de kaart te zitten dan ik op het eerste gezicht herkende. De verdieping is erg waardevol.
  Wat ik verder bijzonder vond, is dat voor een tweede keer
  tijdens de workshop als vanzelf een aantal beelden mij vonden. De soulcollage die vervolgens ontstond, is ronduit prachtig (voor mij).
  Ik koester deze kaart en het gevoel dat het vertegenwoordigd.

 • Linda, 27 maart 2016

  Een hele bijzondere workshop. Door middel van het bij elkaar zoeken van beelden maak je je eigen kaart. Het lijkt zoals Yolanda zegt: je zoekt de beelden niet, de beelden vinden jou. Heel mooi om zo tot een collage te komen die je van te voren niet kunt bedenken. Een aanrader als je een laagje dieper in jezelf wilt kijken.

Schrijf een reactie

Vertel je vrienden over YoY!