Restyling tuinhuis

Portfolio > Appartementen > Restyling tuinhuis
  • Restyling tuinhuis
  • Restyling tuinhuis
  • Restyling tuinhuis
  • Restyling tuinhuis
  • Restyling tuinhuis
  • Restyling tuinhuis
  • Restyling tuinhuis
  • Restyling tuinhuis

Dit tuinhuis in de prachtige natuur van Noord-Limburg werd een aantal jaren verhuurd aan een vaste bewoner. Nu het tuinhuisje weer vrij kwam, besloten de eigenaren het tuinhuis aan te bieden op AirBnB. Het huisje kon wel een goede restyling gebruiken. Het budget voor de restyling was echter beperkt en het grootste deel van de bestaande meubels moest hergebruikt worden. Een leuke uitdaging dus!

Modernere stijl
De belangrijkste stap in de restyling was om te kijken hoe met het bestaande interieur (eethoek, zithoek, keuken, vloer, slaapkamerinrichting en twee klassieke kasten) een verjongingsslag gemaakt kon worden en het interieur een wat neutralere stijl te geven. Het doel was immers om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken, zodat iedereen zich er tijdens zijn verblijf helemaal thuis zou voelen.

Nieuwe kleuren
De twee oude kasten, die van oma waren geweest, kregen een nieuwe, frisse blauwe kleur, zodat ze meteen een modernere look kregen. Met het vervangen van de grote rechthoekige salontafel door een wat kleinere ronde tafel, lijkt de zithoek groter en ook meteen gezelliger. Het vloerkleed in frisse groen- en blauwtinten in de zithoek, brengt de stoeltjes en bank bij elkaar, waardoor de zithoek meer een eenheid wordt. De grote ‘leeslamp’ bij de eethoek en andere kunst aan de muur, geven een modernere en gezelligere sfeer en de bijpassende accessoires maken het helemaal af. Voor de rest heb ik vooral de kunst van het weglaten toegepast: opruimen, opruimen, opruimen. Et voila.. voor nog geen 600 euro een mooie metamorfose. De reacties van de huurders zijn super! Ze voelen zich thuis in dit fijne huisje en komen graag nog eens terug. En zo hoort het!

 

 

 

En zo was het tuinhuisje voor de restyling door YoY:

Vertel je vrienden over YoY!