Redesign benedenverdieping

Portfolio > Woonhuizen > Redesign benedenverdieping
  • Redesign benedenverdieping
  • Redesign benedenverdieping
  • Redesign benedenverdieping
  • Redesign benedenverdieping
  • Redesign benedenverdieping

Na 15 jaar hetzelfde interieur wilden Maarten en Margriet wel weer eens wat anders. Van een vrij bont en tikje rommelig interieur wilden ze naar licht, rustig en ruimtelijk, gezellig, warm en knus in engelse, romantische, klassieke sfeer met een vleugje landelijk…

Maarten en Margriet vonden het erg leuk om zelf met hun interieur bezig te zijn en op zoek te gaan naar leuke meubels en mooie spullen, maar ze wisten niet waar ze moesten beginnen. Ze misten een basis. Ze vroegen YoY daarom een interieurconcept te bedenken v.w.b. de algehele stijl en sfeer, indeling, kleuren en materialen (verf, vloer, karpet, raamdecoratie) en de meubelstijl. Op basis van dit concept konden zij de aannemer briefen voor de verbouwing en gericht verder zoeken naar dat wat zij leuk vonden qua inrichting. Door het interieurconcept als houvast te gebruiken en op diverse momenten afstemming te hebben met YoY, zijn alle meubels en accessoires die ze nu hebben gekocht een geheel en hebben ze nu een interieur dat zij voor ogen hadden.

En zo zag deze ruimte er vóór YoY uit:

Vertel je vrienden over YoY!