In ‘het dagelijks leven’ kom ik vaak dingen tegen waarvan ik denk, ‘ow dat is leuk om even te delen!’. Kleine dingen die me een glimlach geven. Maar die dingetjes zijn dan vaak net te klein om een hele blog aan te wijden. Bijvoorbeeld een leuke website, iets wat ik heb gefotografeerd op straat, een mooie winkel die ik ben tegengekomen, iets bijzonders waar ik mee bezig ben of gewoon een interessant nieuwtje. Dat soort dingen posten we nu allemaal op de facebookpagina van YoY. Maar eigenlijk horen ze natuurlijk ook gewoon thuis op onze eigen site.. Vandaar deze pagina. Waar je al dit ‘leuks’ mee kunt lezen. En natuurlijk kun je ook gewoon ouderwets ‘fan’ worden van de YoY facebookpagina. Dan krijg je alle posts rechtstreeks op je eigen facebooktijdlijn. Liken kan rechtsonder op deze pagina.

En weer terug op t vliegveld.. vliegtuig kapoet.. could ‘ve known! Never fly on a month breaker day! Mag de pret niet drukken! #fengshui #dateselection #dangerday #monthbreaker #overgave #yoy4ever – met Esmée Ebbinkhuijsen

9 likes, 2 comments1 month ago

The Fairy Village

Make the impossible possible!

8 likes, 0 comments2 months ago

Tijdlijnfoto's

Zo makkelijk kan het zijn! Gewoon de aanwijzingen volgen. #yoy #happiness #healing

14 likes, 0 comments2 months ago

Tijdlijnfoto's

#proudofme #proudofyou

1 likes, 0 comments3 months ago

Michelle Maros

Mooi!

1 likes, 0 comments3 months ago

Kijk eens om je heen.. heb je meer mensen in je omgeving die je energie opslurpen? Of waarbij de energie tussen jullie een uitwisseling is?

3 likes, 0 comments5 months ago

Apartment Therapy

Mooi inititatief!

4 likes, 1 comments5 months ago

MeerRadio & MeerTelevisie

Vanavond om 21.00 uur op http://www.meerradio.nl

6 likes, 1 comments6 months ago