In ‘het dagelijks leven’ kom ik vaak dingen tegen waarvan ik denk, ‘ow dat is leuk om even te delen!’. Kleine dingen die me een glimlach geven. Maar die dingetjes zijn dan vaak net te klein om een hele blog aan te wijden. Bijvoorbeeld een leuke website, iets wat ik heb gefotografeerd op straat, een mooie winkel die ik ben tegengekomen, iets bijzonders waar ik mee bezig ben of gewoon een interessant nieuwtje. Dat soort dingen posten we nu allemaal op de facebookpagina van YoY. Maar eigenlijk horen ze natuurlijk ook gewoon thuis op onze eigen site.. Vandaar deze pagina. Waar je al dit ‘leuks’ mee kunt lezen. En natuurlijk kun je ook gewoon ouderwets ‘fan’ worden van de YoY facebookpagina. Dan krijg je alle posts rechtstreeks op je eigen facebooktijdlijn. Liken kan rechtsonder op deze pagina.

YoY oude stijl de papierbak in. Ruimte voor nieuw! YoY2.0 #health #happiness #yoy

5 likes, 5 comments2 days ago

Dr Joe Dispenza - OFFICIAL NEWS & FAN PAGE

Herken je dat? Welke situatie was dat bij jou?

2 likes, 0 comments2 days ago

STAPELS GRATIS WOONBLADEN Wie kan ik blij maken met staaaaaaaapels en staaaaaapels woontijdschriften – VT Wonen, Eigen Huis, Ariadne, Home and Living, More than classic etc etc.. Ik gaf interieurworkshops, maar stop er mee, vandaar dat ik ze weg doe…

1 likes, 3 comments2 days ago

3 likes, 0 comments6 days ago

Iedere maand komt er zo’n beetje een nieuw thema mijn bewustzijn binnen drijven en deze week merk ik dat het gaat over Overvloed. Of eigenlijk over tekort. Ik merk dat ik toch nog best vaak in tekorten denk. ‘Is er wel genoeg voor mij’, ‘Heb ik..

12 likes, 2 comments6 days ago

The Bible Series

❤️❤️❤️

2 likes, 0 comments2 weeks ago

4 likes, 0 comments4 weeks ago

YoY - Feng Shui & Astrology Life Coaching

1 likes, 0 comments1 month ago