In ‘het dagelijks leven’ kom ik vaak dingen tegen waarvan ik denk, ‘ow dat is leuk om even te delen!’. Kleine dingen die me een glimlach geven. Maar die dingetjes zijn dan vaak net te klein om een hele blog aan te wijden. Bijvoorbeeld een leuke website, iets wat ik heb gefotografeerd op straat, een mooie winkel die ik ben tegengekomen, iets bijzonders waar ik mee bezig ben of gewoon een interessant nieuwtje. Dat soort dingen posten we nu allemaal op de facebookpagina van YoY. Maar eigenlijk horen ze natuurlijk ook gewoon thuis op onze eigen site.. Vandaar deze pagina. Waar je al dit ‘leuks’ mee kunt lezen. En natuurlijk kun je ook gewoon ouderwets ‘fan’ worden van de YoY facebookpagina. Dan krijg je alle posts rechtstreeks op je eigen facebooktijdlijn. Liken kan rechtsonder op deze pagina.

So true… either big or small battle.. support is one of the most important things in getting through it…. If you want tag the people who are your support in your battles…

2 likes, 0 comments1 month ago

www.yoy4life.com

NU 60% KORTING OP LAATSTE FENG SHUI AGENDA’S 2019 De laatste prachtige Feng Shui agenda’s van 2019 gaan nu weg met maar liefst 60% korting. In deze 192-pagina tellende hardcover A5 agenda vind je de energetische kwaliteiten van alle dagen van het jaar…

1 likes, 0 comments1 month ago

Power of Positivity

Fijn zo’n reminder af en toe.

6 likes, 1 comments1 month ago

Wat een mooi idee uit de Happinez van deze maand! Wat zou jij aan de zee willen meegeven? Voor mij is wat ik wil loslaten en mee wil geven aan de zee ‘Focus op wat ik niet wil’. En daarmee ruimte maken voor alles dat ik wel wil. #YoY #Happiness #whereattentiongoesenergyflows

2 likes, 0 comments1 month ago

Dr Joe Dispenza - OFFICIAL NEWS & FAN PAGE

Making the impossible possible…

0 likes, 0 comments1 month ago

Gift to self! #YoY #health #happiness

11 likes, 1 comments1 month ago

Vandaag mijn waterfontein geactiveerd. Hij stond al een tijdje op de juiste datum te wachten en vandaag tussen 07.00 en 09.00 uur was t moment! Ik heb hem geactiveerd waar de Lo Shu 6 is deze maand, om mijn gezondheid wat extra te ondersteunen. Mooi is..

7 likes, 0 comments1 month ago

YoY oude stijl de papierbak in. Ruimte voor nieuw! YoY2.0 #health #happiness #yoy

5 likes, 5 comments2 months ago