Bloemen op tafel. Een gek behangetje op precies de goeie plek. Nieuwe bekleding op je vintage bank. Net even een andere kleur op de muur. Alles kan je huis (en dus jou) een glimlach geven.

Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe geef je je huis net even iets extra’s, zodat een huis jóuw huis wordt? Hoe kies je die kleuren die écht bij je passen en waar je blij van wordt? Hoe richt je je huis in met je hart in plaats van met je hoofd? YoY wil je daar graag bij helpen.

Een beetje geluk

Styling en interieuradviesbureau YoY is in 2007 opgericht door Yolanda van Zuijlen. De naam YoY staat voor geluk, blijdschap (Joy), met een kwinkslag naar de Y van Yolanda. “Een beetje geluk overbrengen. Mensen inspireren. Mensen helpen een plek te creëren waar ze zich helemaal in hun element en gelukkig voelen. Dit is voor mij een van de redenen geweest dat ik voor dit vak gekozen heb. Omdat ik mijn hart meer wilde volgen in de dingen die ik deed. Dichter bij mijn gevoel wilde blijven. Ook in werk. Werken vanuit mijn gevoel. Na 13 jaar in de reclame gewerkt te hebben, wilde ik dichter blijven bij wie ik ben en waar ik blij van word… en daar ook anderen mee inspireren. In mijn adviezen, in mijn workshops, eigenlijk in alles dat ik doe.”

Sinds 2010 werkt ook Barbara la Grand regelmatig voor YoY. Barbara ronde in 2010 haar opleiding interieurstyling af en doet sindsdien met veel plezier projecten samen met Yolanda. Yolanda en Barbara hadden bij hun ontmoeting gelijk een klik en ze hebben dezelfde enthousiaste, intuïtieve en gestructureerde aanpak.

Het hoeft juist niet te kloppen

In ons interieuradvies en onze interieurworkshop proberen we mensen op een andere manier naar dingen te laten kijken en ze te triggeren de keuzes voor hun interieur te maken op basis van hun gevoel in plaats van met hun verstand. Kleuren, materialen en stijlen hoeven niet altijd precies te kloppen met dat wat er al is en wat logisch lijkt. Juist de verrassingen en tegenstellingen zorgen voor iets bijzonders en eigens.

Laat je huis weer glimlachen

Al onze projecten beginnen met een uitgebreid briefingsgesprek met onze opdrachtgever om precies datgene boven tafel te krijgen, dat voor hen een ruimte tot de perfecte plek maakt. Want dat is ons uitgangspunt en onze uitdaging: van je huis je thuis te maken: een plek waar je je goed voelt en geniet, een plek die jou op het lijf is geschreven. YoY wil je huis weer laten glimlachen..

Doordat YoY inmiddels al ruim 7 jaar actief is in de interieurbranche heeft zij een groot netwerk van interieurprofessionals om zich heen verzameld, zoals klusmensen, woonfotografen, schilders meubelleveranciers etc. Door deze samenwerkingen kan YoY veel diensten en produkten zoals vloeren, gordijnen, verf, meubels en verlichting tegen gereduceerde tarieven inkopen, waar jij als klant ook weer van kunt profiteren. Zo kunnen we een metamorfose aantrekkelijker en betaalbaarder maken voor al onze klanten.

Yolanda van Zuijlen, oprichter van YoY, volgde van 2011 tot 2014 de opleiding tot Feng Shui Consultant aan de Feng Shui Agency School in Londen, opgeleid door Master Sarah Mc Allister en geeft sindsdien naast ‘reguliere’ interieuradviezen ook Feng Shui consults. Ze is aangesloten bij de beroepsvereniging voor nederlandse stylisten (BNS Crisp) en bij de Chue Foundation – Foundation for Chue Style Feng Shui.

Geïnspireerd? Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek naar info@yoy4style.nl of 06 14 38 21 20.

Over YoY