IN 9 VIDEOLESSEN MEER FLOW IN JE LEVEN, JE RELATIES, JE FINANCIËN EN JE GEZONDHEID!

Wist jij dat jouw fysieke omgeving een belangrijke invloed heeft op je gezondheid, je financiën, je carrière en je relaties? Als het niet stroomt in een van deze gebieden in jouw leven, dan is de kans groot dat dat met energieblokkades in jouw huis of werkplek te maken heeft! Schrijf je nu in voor de 9-daagse online Feng Shui cursus en ik leer je hoe je de energie op al deze levensgebieden beter kunt laten stromen, zodat jij je krachtiger voelt en je meer flow ervaart in jouw financiën, gezondheid, relaties en energie.

Wanneer is deze cursus iets voor jou?

# Je zit ‘vast’ op een bepaald gebied in je leven (werk, financiën, relaties, burnout) en je levens- en werkplezier zijn ver te zoeken.
# Je slaapt slecht, voelt je al tijden niet fit en bent het meer dan zat!
# Je kampt met allerlei vage gezondheidsklachten.
# Er gaat opeens van alles mis in je leven en je begrijpt niet waarom.
# Je ervaart vaak discussie of ruzies op je werk of in je relatie.
# Je financiën of je energie kunnen wel een boost gebruiken!
# Er zijn bepaalde plekken in huis of op kantoor waar jij je helemaal niet prettig voelt en je begrijpt niet waarom.
# Je wilt weten hoe je Feng Shui kunt gebruiken om de energie in jouw huis/werkplek en leven meer te laten stromen.

Als jij je herkent in een of meer van bovenstaande punten, dan is deze online Feng Shui cursus zeker iets voor jou! Want het kan zijn dat het gevoel van ‘vastzitten’ of geen flow in je leven niet ligt aan jouw energie, maar aan die van de fysieke plek waar jij je meeste tijd doorbrengt!

Tijdens deze 9-daagse online Feng Shui cursus leer ik jou:

# Hoe jij jouw omgeving zo kunt inrichten dat deze jou maximaal voedt en ondersteunt in alles dat je doet en jouw levensvreugde, jouw YoY, jouw levensenergie optimaal kan stromen.
# Wat de krachtplekken zijn in je huis of werkplek en hoe je deze voor je kunt laten werken.
# De top-10 tips voor de beste slaapplek.
# Hoe je de beste plek voor jezelf in iedere ruimte kunt kiezen, bijvoorbeeld bij een sollicitatie, een onderhandeling of een date.
# Hoe je de financiële energie, de geldstroom, in jouw huis of kantoor kunt activeren.
# Hoe je blokkades op een aantal belangrijke energiepunten in jouw huis of werkplek kunt verhelpen, zodat je je krachtiger voelt.
# Wat Feng Shui is en hoe je het effectief kunt inzetten.
# Hoe je zelf direct een aantal veranderingen in jouw huis, werkplek en je leven in gang kunt zetten.

Wat krijg je tijdens de online Feng Shui basiscursus?

# 9 keer een videoles met uitleg over Feng Shui en tips&tools die jij direct kunt toepassen om toe te werken naar een betere nachtrust, meer energie, een opgeruimd gevoel en een financiële boost. De video’s blijven 6 maanden voor jou beschikbaar,
dus je kunt alles op je eigen tempo doen.
# Een handig werkboek met daarin alle voorbeelden uit de videolessen en met ruimte voor je eigen aantekeningen.
# Bij iedere videoles een krachtige opdracht om de energie in jouw huis of werkplek te onderzoeken en direct een aantal aanpassingen te doen.
# 6 maanden lang toegang tot mijn expertise via een besloten Facebookgroep – stel me daarin al je vragen en twijfels over
(de probleemgebieden in) jouw fysieke omgeving, zodat je zeker weet dat je de juiste stappen zet en in de goede richting werkt.
# Een aantal Facebook-Live sessies met mij om je meest prangende vragen n.a.v. de cursus aan me te stellen.

Schrijf je nu in!

Wil jij toegang tot mijn krachtige videolessen om de flow en balans in jouw gezondheid, financiën of relaties direct een positieve impuls te geven? Schrijf je dan hieronder in voor deze Online Feng Shui cursus. Ik beloof je dat je er heel veel van gaat leren, veel plezier aan gaat beleven, en dat je, wanneer je actief met de cursus aan de slag gaat, direct verandering zult merken op een aantal gebieden in jouw leven, je lijf en je omgeving. Precies daar waar het voor jou het hardste nodig is. Jouw investering voor deze Feng Shui videocursus is €141,- inclusief BTW.

    Prijzen incl. BTW
  • € 0,00
  • YoY gebruikt je gegevens om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Je persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden verschaft, met uitzondering van die partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Lees hierover meer in de Privacyverklaring.

Over Yolanda
yolanda2Ik ben Yolanda van Zuijlen, Feng Shui coach en interieurstylist. Mijn missie is om voor jou een omgeving te creëren waarin jij het beste uit jezelf en uit je leven kunt halen. En dat geldt zowel voor je fysieke omgeving (je thuis/werkplek) als je sociale omgeving. Ik heb zelf gedurende mijn leven zeer regelmatig in een omgeving gezeten waar ik me helemaal niet prettig voelde. Waarin ik voelde dat de omgeving me eerder leeg zoog dan energie gaf. En waar ik helemaal niet tot mijn recht kwam. En dan zijn er 2 opties: of zelf van omgeving veranderen, of zorgen dat de omgeving je ondersteunt in wat je doet. En daarin wil ik jou graag helpen! 

“Je huis en je omgeving zijn een spiegel van wie jij werkelijk bent en hoe jij de dingen aanvliegt in jouw leven. Wanneer gebieden in jouw leven minder goed stromen, ligt daarvoor vaak een belangrijke oorzaak in energieblokkades in jouw huis/omgeving. Door deze energieblokkades te verhelpen, zul je je weer krachtiger voelen en meer flow ervaren in alles dat je doet.”

Als gecertificeerd Feng Shui coach gebruik ik de Feng Shui wijsheid, de Chinese astrologie, mijn creativiteit én mijn intuïtie als mijn belangrijkste kompas bij het inrichten van jouw woon- en werkomgeving. Samen richten we jouw fysieke en sociale omgeving zo in, dat het jou op alle vlakken in je leven maximaal ondersteunt en helpt groeien. Op het gebied van gezondheid, carrière, je financiële situatie en de liefde!

Enkele reacties van deelnemers die je voorgingen:

Testimonial overzicht 1_nieuw

Testimonial overzicht 2_nieuw