Nieuwe richting voor YoY!

Blog > Feng Shui > Nieuwe richting voor YoY!
Nieuwe richting voor YoY!

Geplaatst op: 08 april 2017

YoY bestaat inmiddels alweer ruim 8 jaar en in die jaren is er zowel op persoonlijk als zakelijk vlak veel gebeurd. Door alle mooie klanten en opdrachten de afgelopen jaren is me steeds duidelijker geworden waar mijn hart en mijn kracht echt ligt: Feng Shui & Astrology Life coaching. En vanuit dat gevoel is er een nieuwe, tweede richting ontstaan die inmiddels nog beter bij mij past en waarmee ik nog meer van waarde kan zijn voor al die mooie klanten die op mijn pad komen. Hieronder deel ik graag een stukje tekst van de homepage van mijn nieuwe website met je. Hierin kun je lezen hoe ik de afgelopen jaren heb ervaren en hoe deze nieuwe richting is ontstaan. Geen zorgen, voor interieuradvies kun je nog steeds bij me terecht 🙂 Juist de combinatie van het coachen en het interieuradvies maakt mijn vak zo mooi!

Quote uit ‘Over Mij’ pagina van www.yoy4life.com:

“In 2010 nam ik een besluit. Ik zei mijn vaste baan als accountmanager in de reclamewereld op en startte met YoY – een styling en interieuradviesbureau. Ik ben gek op creatieve dingen maken en houd van mooie spullen. En ik wist inmiddels als geen ander, door hoe mijn leven was gelopen, hoe belangrijk een voedende, veilige en inspirerende omgeving is. En dit is precies wat ik ook voor mijn klanten wilde creëren! Ik deed diverse opleidingen en cursussen op het vlak van interieurstyling en binnen no-time had ik met YoY een flinke klantenkring opgebouwd. Ik voelde me rijk dat ik zoveel YoY bij mensen thuis mocht brengen en ik genoot van mijn nieuwe stap!

Hoe meer mensen ik in de loop der jaren mocht helpen, hoe meer ik ging voelen dat het voor mij niet ging om trends of om het bedenken van de meest creatieve interieurs. Het was veel meer dan dat, want zodra ik mijn voet over de drempel zette, of een vraag stelde aan mijn klanten, kwamen de échte verhalen (angsten, gevoelens, verlangens, historie, levenservaringen). Dat was wat mij interesseerde. De mens achter het interieur. Waar zij mee worstelden in het leven, waarom ze niet verder kwamen, waarom het plezier en de inspiratie eruit was en waar het niet stroomde. En hoe dat in relatie stond tot de omgeving waarin zij woonden of werkten. Ik wilde hier meer over weten en volgde de 4-jarige opleiding tot Feng Shui-coach bij de Chue Foundation.

Door het volgen van deze opleiding ging er een wereld voor mij open! Nu pas begreep ik echt wat ik altijd had gevoeld: je fysieke omgeving heeft zo’n belangrijke invloed op hoe jij je voelt en hoe dingen in jouw leven lopen. Dit gevoel werd nog sterker toen ik tijdens mijn opleiding ook kennis maakte met Bazi, ofwel Chinese Astrologie, en mijn persoonlijke energie-kaart leerde lezen. Toen vielen langzaam alle kwartjes en kwam alles bij elkaar.

Opeens begreep ik waarom ‘veiligheid’ en een ‘basis’ zo ontzettend belangrijk voor me zijn. Dat is het aarde-element dat in mijn energie-kaart ontbreekt. Waarom ik al mijn hele leven zo’n behoefte voel om mensen te inspireren en verder te helpen. Waarom ik met mijn licht het licht in anderen wil ontsteken, waarom ik de zon zo nodig heb om op te laden en tango mijn passie is! Dat is mijn vuur-element die zo sterk aanwezig is. En de eeuwige student in mij, altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen, het volgen van cursussen en mezelf blijven ontwikkelen. Dat is mijn hout-element, het element van leren en groeien. En de hoofd-hart strijd die ik zo regelmatig voel. Dat is de water-vuur-clash die ook dominant aanwezig is in mijn kaart.

Door het werken met Feng Shui en Bazi heb ik mezelf zoveel beter leren kennen en begrijpen en vooral kunnen accepteren waarom dingen bij mij gaan zoals ze gaan. Deze kennis heeft me rust en inzicht gegeven en groei en nieuwe energie gebracht. En de keuzes in mijn leven een stuk makkelijker gemaakt. Het lukt me nu steeds meer om flexibel mee te bewegen met het leven in plaats van tegen de stroom in te zwemmen. Een verademing!

Kortom – het is dus niet zo gek dat Feng Shui en BaZi mij hebben gevonden. Energie, groei en een veilige omgeving zijn een rode draad in mijn leven geworden. En via een hele grote omweg ben ik nu waar ik wil zijn:  jou helpen om ook die omgeving voor jezelf te creëren, waarin jouw levensvreugde, je inspiratie en je levensenergie volop kan stromen, zodat je je krachtig voelt en je volste potentieel kunt leven. Van overleven naar voluit leven vol YoY!

Meer weten? Neem eens een kijkje op mijn nieuwe website: www.yoy4life.com

 

Reageer

Vertel je vrienden over YoY!