Staat uw huis te koop en bent u zelf al verhuisd? Dat maakt de verkoop helaas niet makkelijker. Potentiële kopers vinden het lastig om bij lege woningen in te schatten hoe ze deze kunnen indelen en inrichten. Bovendien lijken lege ruimtes kleiner en springen minpunten van de woning meer in het oog…

Uit onderzoek blijkt dan ook dat gemeubileerde woningen sneller verkopen. En dat begint met inspirerende foto’s op de woonwebsites. Daar krijgt men de eerste indruk en wordt binnen een paar seconden besloten of een woning wel of niet bezichtigd gaat worden. En een mooi ingerichte woning is natuurlijk inspirerender en aantrekkelijker dan een kale, lege woning..

Vaste all-in prijs
Voor een vaste all-in prijs verzorgt YoY voor u de meubelverhuur voor uw gehele woning met kwalitatief hoogwaardige meubels en accessoires en richt daarmee uw woning op sfeervolle en betaalbare wijze in. Iedere woning in zijn eigen stijl en sfeer. Een vaste all-in prijs ongeacht de grootte van uw woning of het aantal kamers. Dus geen prijs per maand, geen prijs per m2, maar gewoon een vaste totaalprijs voor uw hele woning voor een vaste periode, inclusief professionele styling. U weet dus van te voren precies waar u aan toe bent.

Perfecte eerste indruk
Met meubelverhuur van YoY zorgt u ervoor dat uw woning zich onderscheid tussen het enorme aanbod en een perfecte eerste indruk achterlaat. Zowel op de woonwebsites als tijdens de bezichtigingen!

Geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie of een prijsopgaaf contact op met ons via info@yoy4style.nl of 06 14 38 21 20.

Kijk hier voor woningen die door YoY zijn ingericht.