Kleuradvies villa Amsterdam

Portfolio > Woonhuizen > Kleuradvies villa Amsterdam
  • Kleuradvies villa Amsterdam
  • Kleuradvies villa Amsterdam
  • Kleuradvies villa Amsterdam
  • Kleuradvies villa Amsterdam
  • Kleuradvies villa Amsterdam
  • Kleuradvies villa Amsterdam
  • Kleuradvies villa Amsterdam

Midden in de nieuwe woning, tussen de verse stof van de geschuurde wanden, met een staal van de vloer, diverse kleurwaaiers, een stofstaaltje van de nieuwe bank, af en toe een ritje naar de kelder om even te gluren naar de kleuren van de nog ingepakte meubels en onder het genot van een lekkere Latte Macchiato van de dichtsbijzijnde koffietent, omdat er nog geen keuken was, hebben Cynthia, haar man en ik, binnen drie uur een kleurenplan gemaakt voor hun hele nieuwe woning. En met een beetje hulp van hun 8-jarige dochter en styliste in spe 🙂 Woonkamer, keuken, hal, speelruimte, twee kinderkamers, master bedroom en badkamer zijn allemaal in het kleuradvies aan bod gekomen.

Cynthia uit Amsterdam belde mij, een dag voordat de schilder kwam, lichtelijk in paniek op, omdat ze niet uit het kiezen van de kleuren voor hun hele woning kwamen. De woning die ze hadden gekocht was helemaal gestript en moest volledig opnieuw worden ingericht en worden ‘ingekleurd’. Meubels hadden ze grotendeels al gekocht en de vloer was ook al gekozen, maar niets echt op elkaar afgestemd. Ze wisten niet hoe ze alle elementen op een juiste manier bij elkaar konden brengen en eenheid konden creëren. Ze wilden kleur, maar niet teveel. Door het grote oppervlak wanden en de witte marmeren vloer, waren ze bang voor een kille ruimte en dat was het laatste wat ze wilden. We hebben samen een mooi kleurenplan gemaakt voor de hele woning, met genoeg kleur en misschien iets gewaagder dan gepland. Leuk dat ze het aandurfden! En met mooi resultaat!

En zo was deze woning voor het advies van YoY:

Testimonials

  • " Een nieuw huis, met honderden vierkante meters muur... Verder dan 'wit verven' kwamen we zelf niet en eigenlijk vonden we dat toch ook wel erg saai. Maar om dan zelf een kleur te kiezen uit de ontelbare kleurmogelijkheden die er zijn, ging ons zeker niet lukken. Gelukkig hebben we toen Yolanda langs laten komen. Zij wist aan de hand onze stijlwensen, meubels en de bestaande elementen van het huis, voor ons de kleurkeuze van muren en stalen deuren terug te brengen tot niet meer dan drie. Daar konden we wat mee! Het eindresultaat is voor ons doen zelfs een beetje gedurfd, maar het is daarmee wel verrassend mooi geworden. Dit hadden we nooit alleen gekund! Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend om de hulp van Yolanda ook in te roepen bij de, voor ons weer o zo lastige, keuze van gordijnen. Ook hierin wist ze ons uitstekend in het keuzeproces van stoffen, kleuren en type gordijnen te begeleiden." - Cynthia, Amsterdam
Vertel je vrienden over YoY!