Interieurworkshop hele dag

Workshops interieurstyling > Interieurworkshop hele dag
 • Interieurworkshop hele dag
 • Interieurworkshop hele dag
 • Interieurworkshop hele dag

Tijdens deze creatieve en inspirerende interieurworkshop dagen we je uit even helemaal uit je hoofd te gaan en puur op je gevoel te varen.

We laten je aan de hand van allerlei leuke tests en oefeningen keuzes maken met je hart in plaats van met je hoofd en vertalen deze door naar je interieur.  Daarnaast is er ruim voldoende aandacht voor je individuele interieurvragen. Deze workshop duurt ongeveer 5 a 6 uur en is uiteraard voorzien van een lekkere lunch, hapjes en drankjes.

Wat krijg je allemaal?
 • Je eigen moodboard maken: puur op gevoel verzamel je aansprekende afbeeldingen van dat wat je aanspreekt en raakt; hiervan maak je een intuïtief moodboard
 • Analyse van het moodboard door YoY en advies over het huis dat bij jou past
 • Zelf in de weer met kleuren en de ruimtelijke werking ervan ontdekken
 • Op basis van de resultaten de mogelijkheden en kansen voor je eigen interieur bekijken
 • Een oplossing voor jouw persoonlijke, specifieke interieurvraag, dus neem je foto’s en bouwtekeningen mee!
 • Een inspirerend bewaarboekje over o.a. indeling, kleuren en stylingtips
 • Lunch en lekkers
 • Alle materialen
 • Een hoop gezelligheid, verrassende inzichten, concrete interieuradviezen en veel nieuwe inspiratie om zelf aan de slag te gaan met je eigen interieur!
Waar?

De interieurstyling workshop vindt plaats in en om Amsterdam. Bij boeking met groepen vanaf 8 personen kan de workshop ook op een door jou te bepalen locatie in heel Nederland worden gegeven, bijvoorbeeld bij jou thuis (afhankelijk van de locatie zullen eventueel aanvullend reiskosten worden berekend).

Wanneer?

Deze workshop wordt in 2018 niet meer gegeven. In 2017 wordt de workshop nog gegeven op zondag 19 november en zondag 17 december. Kun je niet op deze data? Kijk dan ook eens bij de data voor de halve dag workshops.
Bij boeking voor groepen vanaf 8 personen, kunnen we in overleg jouw eigen datum en prijs bepalen.

Wat kost het?

De kosten van de interieurworkshop zijn 97,50 euro per persoon, inclusief een heerlijke lunch, versnaperingen tijdens de workshop, alle materialen, een inspirerend boekje en uiteraard het advies dat je tijdens de workshop krijgt. Bij aanmelding met groepen van meer dan 6 personen, is er een korting mogelijk.

Inschrijven workshop
Vul hieronder je gegevens in om je direct voor een van onze workshops aan te melden:

Uw naam

Uw email

Straat + huisnr

Woonplaats

Telefoonnr.

Soort workshop

Aantal personen

Bij 8 personen of meer datum in overleg.

Regel je zelf een locatie?
janee (YoY in Amsterdam e.o.)

Zo ja, graag locatie opgeven

Vragen/wensen/opmerkingen:

Reacties

 • Danielle, 22 maart 2012

  Twee weken geleden YoY workshop gedaan. Heel veel inspiratie op gedaan en een mooi moodboard gemaakt.
  Het is ook erg leuk dat er veel over de kleuren en werking daarvan in een ruimte wordt verteld.
  Echte een aanrader om een keer zo’n workshop te doen!!!!!!!

 • […] in inspiratie? Schrijf je snel in voor deze leuke workshop en ontvang 20% korting per […]

 • Meinke, 4 maart 2015

  Leuke en nuttige workshop, heb mezelf verrast met mijn moodboard. Praktische tips die gelijk toepasbaar zijn. Weet nu hoe ik de inrichting van mijn nieuwbouwwoning ga aanpakken. Aanrader voor iedereen die worstelt met keuzes in inrichting en kleur!

 • Ingrid, 23 december 2016

  Leuk om lekker plaatjes te knippen en plakken en daardoor nog heel veel interieur ideeën te krijgen ook! Goeie adviezen gekregen, dank je.

 • Rick Hogenboom, 5 maart 2017

  Vandaag een leuke en vooral een interessante en leerzame workshop bij een collega gevolgd. Veel nieuwe inzichten opgedaan op het gebied van moodboards en organiatie. Bedankt voor de leuke dag.

 • Marjolijne, 17 maart 2017

  Ook al is het alweer een paar weken geleden dat ik de workshop heb gevolgd, nog steeds staat het moodboard in de kamer ter inspiratie. Met een paar kleine aanpassingen in de woonkamer heeft de kamer een hele andere uitstraling gekregen. Het is opvallend hoe vaak mensen nu binnenkomen en zeggen: wat is het hier gezellig! Dus zeker een aanrader deze workshop!

 • Charlotte, 21 maart 2018

  Beste meneer/mevrouw,
  Onlangs hebben mijn vriend en ik een huis gekocht in Haarlem. We zijn momenteel hard aan het nadenken over de inrichting, maar komen er nog niet helemaal uit.
  Nu is mijn vriend binnenkort jarig en het lijkt me leuk hem als cadeau een interieurworkshop te geven die we samen kunnen doen.
  Ik vroeg me af of dit bij jullie mogelijk is?

  Hoor graag.

  Vriendelijke groet,
  Charlotte

Schrijf een reactie

Testimonials

 • Afgelopen zondag naar workshop geweest, A DAY OF YOY. Veel inspiratie op gedaan en een mooi moodboard gemaakt. Het is ook erg leuk dat er veel over de kleuren en werking daarvan in een ruimte wordt verteld. Echte een aanrader om een keer zo'n workshop te doen!!!!!!! Groetjes, Danielle
Vertel je vrienden over YoY!