Interieuradvies praktijkruimte Amsterdam

Portfolio > Kantoren > Interieuradvies praktijkruimte Amsterdam
  • Interieuradvies praktijkruimte Amsterdam
  • Interieuradvies praktijkruimte Amsterdam
  • Interieuradvies praktijkruimte Amsterdam
  • Interieuradvies praktijkruimte Amsterdam
  • Interieuradvies praktijkruimte Amsterdam
  • Interieuradvies praktijkruimte Amsterdam
  • Interieuradvies praktijkruimte Amsterdam
  • Interieuradvies praktijkruimte Amsterdam

Cynthia had ik vorig jaar al geholpen met interieuradvies en kleuradvies voor de mooie villa in Amsterdam waar ze met haar man en twee leuke dochters woont. Dit jaar kon Cynthia haar droom gaan waarmaken en is ze een diëtistenpraktijk aan huis gestart. Ze vroeg me om haar te helpen haar wensen voor kleur en stijl voor de praktijk uit te werken tot een concreet plan. Ze wilde een praktijk waar zij en haar klanten zich helemaal thuis voelen, niet te klinisch en met een knipoog naar haar japanse roots.

We gingen samen een halve dag in de praktijk-to-be aan de slag. We zochten de vloer, de verfkleuren, de meubels voor de wacht- en praktijkruimte en de mooie fotowand voor de praktijkruimte bij elkaar. Cynthia liet zich verrassen en ging uiteindelijk voor een andere vloer, andere kleuren en een andere sfeer dan ze in eerste instantie in gedachten had. Leuk! Het was een mooi staaltje teamwork. Erg gezellig en superproductief!

De kleur- en staalnummers van de verf en de vloer werden diezelfde dag nog aan de schilders en klussers doorgespeeld. De meubels kocht ik voor Cynthia in met een mooie korting, zodat ze daar geen omkijken naar had. Het fotobehang was besteld. En binnen een week was de hele basis gelegd. En zie hier het resultaat..

 

En zo zag de praktijk eruit toen hij net gebouwd was:

Testimonials

  • "Na een eerdere succesvolle samenwerking met Yolanda voor kleuradvies van ons wooninterieur, besloot ik Yolanda ook in te schakelen voor kleur- en interieuradvies voor mijn nieuwe praktijk. Yolanda wist heel goed de door mij gewenste sfeer in de praktijk te vertalen naar kleuren en materialen. Daar waar ikzelf door de bomen het bos niet meer zag, kwam Yolanda met een shortlist van kleuren, van waaruit kiezen een stuk overzichtelijker werd. Dankzij de inkoopvoordelen die Yolanda bij een paar grote projectinrichters heeft, heb ik voor een redelijke prijs een paar prachtige designbankjes voor in de wachtkamer en comfortabele designstoelen voor in de praktijk kunnen aanschaffen. Omdat ik zelf sterk geloof in de interactie tussen de sfeer van een ruimte en het gevoel van de mensen die zich in de ruimte bevinden, maakt het me zo blij als cliënten aangeven dat ze de praktijk zo mooi vinden. Het was mij er om te doen dat juist zij zich er prettig in voelen. Fijne bijkomstigheid is dat ik hier nu zelf ook met heel veel plezier werk. Weet je net als ik wat je met een ruimte wilt bereiken, maar vind je het lastig om er de juiste kleuren en meubels bij te zoeken? Laat Yolanda een middag langskomen en je zult versteld staan van wat je dan allemaal voor elkaar krijgt!" Cynthia Lochtenberg – Diëtistenpraktijk Minervalaan, Amsterdam
Vertel je vrienden over YoY!