Interieuradvies aan huis

Interieuradvies Amsterdam > Interieuradvies aan huis
Interieuradvies aan huis

Bij het inrichten van je huis is het het mooist als alles klopt. Maar dat betekent niet dat alles in dezelfde kleur of stijl hoeft te zijn. Een goede mix van kleuren, stijlen en materialen en een spannende inrichting met contrasten maakt je huis juist bijzonder en eigen. Maar juist het maken van de goede combinaties en mixen zonder dat het ‘een zooitje’ wordt is best lastig. Tijdens een interieuradvies aan huis van YoY kan onze interieurstylist je helpen bij het maken van een doordacht plan. 

Misschien weet je zelf al best wel wat je mooi vindt, maar kun je het niet eens worden met je partner over de juiste kleur en stijl? Of heb je net een nieuwbouwwoning gekocht en heb je geen idee wat je met de indeling aan moet? Of wil je graag een basis voor kleur en stijl bepalen die je kunt doorvertalen naar de verschillende ruimtes in je huis? Of misschien heb je gewoon helemaal geen inspiratie voor hoe je van die kleine onhandige kamer, toch een lichte en knusse kinderkamer kunt maken? YoY kan je helpen bij het maken van al dit soort lastige keuzes voor je interieur.

In een tijdsbestek van 1, 2, of 3 uur interieuradvies bij jou thuis kunnen we na een korte intake en een rondje door je huis een compact plan maken voor een of meerdere ruimtes in jouw huis. Wij kijken kritisch naar wat we aan knelpunten en uitdagingen zien in je woning en je kunt van ons een open en eerlijk advies verwachten.

Denk van te voren goed na over al je interieurvragen en dan bekijken we samen welke ‘interieurproblemen’ we binnen de beschikbare tijd kunnen aanpakken. Wij nemen alles mee wat nodig is om een zo concreet mogelijk advies te kunnen geven: kleurwaaiers, inspiratiebeelden, schetsmaterialen, materiaalstalen etc. En als het nodig is gaan we ter plekke schuiven met meubels en accessoires om je huis meer in balans te krijgen.

Na het interieuradvies aan huis ligt er een concrete en duidelijke oplossing voor een (aantal) van je interieurvragen op tafel, waar jij direct mee aan de slag kunt. En mocht je na het adviesgesprek behoefte hebben aan nog meer advies, bijvoorbeeld voor een andere ruimte, dan kunnen we het advies verlengen of een nieuwe afspraak maken. De ervaring leert dat 3 uur genoeg is om een mooi basisplan neer te zetten voor een ruimte, waar je zelf mee verder kunt. Heb je een kleine vraag of een klein budget, dan is ons interieurspreekuur iets voor jou.

Wilt je weten hoe anderen de samenwerking met YoY hebben ervaren? Lees dan hier de reviews.

Wat kost het?
De kosten van een interieuradvies aan huis zijn:

  • 1 uur interieuradvies: 190 euro – voor een specifieke en compacte interieurvraag
  • 2 uur interieuradvies: 285 euro – voor een iets grotere vraag
  • 3 uur interieuradvies: 375 euro – voor een basisplan (stijl, kleur, indeling,) voor minimaal 1 ruimte
  • Langer interieuradvies: + 85 euro per uur
  • Minder budget? Vanaf 45 euro krijg je al advies tijdens ons interieurspreekuur!

Weet je niet hoeveel tijd je nodig hebt? Bel ons en leg je interieurvraag voor. We zullen je dan een eerlijk advies geven over hoeveel tijd we denken nodig te hebben.

Kosten zijn exclusief eventuele parkeer- en reiskosten a 0,29 ct per kilometer. Buiten een straal van 20 kilometer van Amsterdam wordt tevens een reisduurvergoeding a 35 euro per reisuur gerekend. (Let wel: dit gaat dus pas in na 20 km vanaf Amsterdam).

Afspraak maken?
Leuk! Stuur ons een mailtje op info@yoy4style.nl of bel 06 14 38 21 20 dan vertellen we je er graag meer over of plannen we direct een afspraak in!

Liever een andere vorm van advies?
Dat kan ook. Heel compact of juist heel uitgebreid? We proberen voor iedere interieurvraag en iedere portemonnee een passende oplossing te vinden. Dus bel ons op 06 14 38 21 20 of mail ons op info@yoy4style.nl, vertel ons wat je wensen en je budget zijn en dan kijken we wat er mogelijk is. Of kom langs op ons interieurspreekuur. Daar kun je al terecht vanaf 45 euro per consult.

Testimonials

  • “ Yolanda heeft tijdens het advies bij ons thuis heel goed geluisterd naar onze wensen en had heel snel door wat wij mooi vinden en niet. Ze is heel prettig in de omgang en ik merkte dat ze heel hard met ons werkte om in korte tijd tot een goed resultaat te komen. Met haar helicopterview op het geheel als het af is voor ogen, hadden we binnen een paar uur een plan voor onze hele inrichting en dat vonden we beiden heel prettig! We hebben weer energie om verder te gaan met onze inrichting en hebben het vertrouwen dat we op de goede weg zijn met een mooi kader om binnen te blijven bij het maken van onze keuzes.“ - Meinke Klarenbeek
  • “Wij hebben samen een nieuw huis gekocht en best een aardig idee wat we willen en mooi vinden, maar vonden het leuk om nieuwe ideeën en inzichten op te doen. Tijdens het advies in ons oude en daarna ons nieuwe huis, had jij snel door wat wij mooi vinden en kon jij ons goede praktische tips geven. Je luistert goed naar onze wensen en weet die te vertalen naar wat mooi is in de woning. Wat wij ook erg waardevol vonden was het bezoek met jou aan de nieuwe woning. De tips m.b.t gordijnen, kleurgebruik, licht en meubels (eigenlijk alles dus) heeft ons goed geholpen. Goed om te weten wat de aandachtspunten van de woning zijn en hoe we hier slim mee om kunnen gaan.” – Inge Schreuder
  • “Na goede ervaringen met de verkoopstyling van onze vorige woning, hebben wij Yolanda weer uitgenodigd toen we een beetje vastliepen met de inrichting van ons nieuwe huis. Zij heeft onze ideeën een sterke boost gegeven en komt met voorstellen, die zowel creatief als praktisch zijn. Wij kunnen iedereen een bezoek van Yolanda aanraden!" - Pierre
  • "In de koude, grijze winter terugkomen in Nederland en dan een huis aantreffen dat niet meer als het jouwe aanvoelt...dat was wat ons deed besluiten dat het radicaal anders moest. Maar hoe dan? Beiden wisten we van toeten nog blazen als het ging om het aankleden en inrichten van een interieur. Een gezamenlijke smaak ontdekken vonden we al helemaal ingewikkeld. En toch is het gelukt, dankzij de inspanningen van Yolanda. Zij heeft ons geholpen om 'out of the box' te denken, door veel vragen te stellen over onze interesses en voorkeuren, waardoor zij het voor elkaar kreeg onze zeer uiteenlopende smaken dicht bij elkaar te brengen. Vol enthousiasme zijn we aan de slag gegaan met de adviezen van Yolanda en we zijn erg tevreden over het resultaat. Zo werd ons huis ook weer een thuis." - Raoul & Janneke
Vertel je vrienden over YoY!