Interieur spreekuur

Interieuradvies Amsterdam > Interieur spreekuur
Interieur spreekuur

Heb je een korte interieurvraag die je even tegen iemand aan wilt houden en geen zin om daar heel veel geld aan uit te geven? Vanaf 45 euro per consult kun je al bij ons terecht! Twee keer per maand zit onze interieurstylist tijdens het ‘open inloop’- interieur spreekuur voor je klaar voor korte interieurvragen.

Heb je bijvoorbeeld zelf een kleur bedacht voor die ene muur, maar wil je bevestiging dat het de juiste kleur is? Of kom je niet uit de indeling van je woonkamer met die grote nieuwe bank? Weet je niet welke kleur mooi is achter die oude kast van oma? Of twijfel je tussen die mooie strakke gietvloer en een warme houten vloer?

Voor al dit soort vragen kun je bij ons binnenlopen voor een consult van 20, 40 of 60 minuten. Kom goed voorbereid naar ons toe en formuleer je vraag van te voren helder en duidelijk. Zo kunnen we je tijdens dit ‘speedadvies’ zo optimaal mogelijk verder helpen. Neem bijvoorbeeld bouwtekeningen (schaal 1:50) en foto’s van je woning mee en je zelfgemaakte moodboard of plaatjes van interieurs die je mooi vindt.

Tijdens een interieuradvies van 20 minuten kunnen we ongeveer 1 vraag met betrekking tot 1 ruimte beantwoorden. Als je meerdere vragen of meerdere ruimtes hebt, kun je altijd beginnen met 20 minuten en je adviestijd verlengen indien nodig.

Wat kost het open-inloopspreekuur?
20 minuten interieuradvies – 45 euro incl btw
40 minuten interieuradvies – 75 euro incl btw
60 minuten interieuradvies – 99 euro incl btw
Direct na afloop van het consult kun je contant afrekenen. De factuur ontvang je later per mail.

Wanneer is het?
Vul onderstaand intakeformulier in en geef daarbij aan wat je voorkeursdag en -dagdeel is en dan laten we je weten wanneer je zo snel mogelijk bij ons terecht kunt. En houdt ook onze facebookpagina in de gaten.

Waar is het?
J.M. Kemperstraat 128-3
1051 TX Amsterdam

Geïnteresseerd?
Meld je dan aan via onderstaand formulier zodat je zeker bent van een plekje. Er staat voor iedereen koffie en thee klaar, dus we maken het eventuele wachten zo aangenaam mogelijk.

Kun je niet op een van de aangegeven tijdstippen? Maak dan een afspraak op een datum naar keuze voor een prive ’60 minutes spreekuur’ of maak een afspraak voor een consult aan huis.

Naam

Email-adres

Telefoonnummer

Voorkeursdag spreekuur

Voorkeur dagdeel

Gewenst aantal minuten consult

Onderwerp van je interieurvraag

 

 

 

Vertel je vrienden over YoY!