Histor kleuradvies bij Gamma zaterdag 29 juni

Blog > Kleuren > Histor kleuradvies bij Gamma zaterdag 29 juni
Histor kleuradvies bij Gamma zaterdag 29 juni

Geplaatst op: 25 juni 2013

Na het succes in 2011 en 2012, organiseren Histor en GAMMA op zaterdag 29 juni 2013 voor de derde keer samen de landelijke Stylistendag. Iedereen die op die dag naar één van de GAMMA-bouwmarkten in Nederland komt, krijgt kosteloos en vrijblijvend een Histor kleuradvies van een professionele stylist, aangeboden door Histor.

Er is zoveel keuze op het gebied van kleuren en verfsoorten dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Bovendien ben je al zo gewend aan je interieur dat het soms moeilijk en vooral ook spannend is om nieuwe, andere keuzes te maken. En voor het ene huis is de ene kleur meer geschikt en voor het andere huis de andere.

YoY zal op 29 juni 2013, samen met 200 andere interieurstylisten van Crisp (Beroepsvereniging van Stylisten) met een frisse, creatieve en kundige blik voor iedere specifieke woonsituatie en woonwens een verrassend kleuradvies geven, zodat je met nieuwe inspiratie en concrete adviezen direct thuis aan de slag kunt. Bovendien biedt Histor die dag een zeer aantrekkelijke korting aan als je die dag ook daadwerkelijk je verfmaterialen aanschaft.

Je vindt YoY dit jaar in Gamma Amsterdam Nieuwe Hemweg (Nieuwe Hemweg 1). Dus neem je plattegronden en of foto’s mee van de ruimte die je een andere kleur zou willen geven en we kijken samen naar een harmonieuze, vrolijke, warme of juist rustige kleuroplossing. Een oplossing die bij jou en jouw huis past.

Tot dan!

Reageer

Vertel je vrienden over YoY!