Gratis Histor kleuradvies op zaterdag 28 juli bij Gamma

Blog > Kleuren > Gratis Histor kleuradvies op zaterdag 28 juli bij Gamma
  • Gratis Histor kleuradvies op zaterdag 28 juli bij Gamma
  • Gratis Histor kleuradvies op zaterdag 28 juli bij Gamma

Geplaatst op: 27 juli 2012

Na het succes in 2011, organiseren Histor en GAMMA op zaterdag 28 juli 2012 voor de tweede keer samen de landelijke Stylistendag. Iedereen die op die dag naar één van de 164 GAMMA-bouwmarkten in Nederland komt, krijgt gratis en vrijblijvend een Histor kleuradvies van een professionele stylist.

Er is zoveel keuze op het gebied van kleuren en verfsoorten dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Bovendien ben je al zo gewend aan je interieur dat het soms moeilijk en vooral ook spannend is om nieuwe, andere keuzes te maken. En voor het ene huis is de ene kleur meer geschikt en voor het andere huis de andere.

YoY zal op 28 juli 2012, samen met 200 andere interieurstylisten van Crisp (Beroepsvereniging van Stylisten) met een frisse, creatieve en kundige blik voor iedere specifieke woonsituatie en woonwens een verrassend kleuradvies proberen te geven, zodat je met nieuwe inspiratie en concrete adviezen direct thuis aan de slag kunt.

Je vindt YoY dit jaar in Gamma Bussum (Franse Kampweg 12). Dus neem je plattegronden en of foto’s mee van de ruimte die je een andere kleur zou willen geven en we kijken samen naar een harmonieuze, vrolijke, warme of juist rustige kleuroplossing. Een oplossing die bij jou en jouw huis past.

Tot dan!

Reageer

Vertel je vrienden over YoY!