Feng Shui

Hebben jij of je kinderen al tijden slaapproblemen en kun je niet ontdekken waar het aan ligt? Heb je steeds terugkerende gezondheidsklachten? Ben je net verhuisd en heb je het gevoel dat sinds die tijd alles in je leven niet meer ‘stroomt’? Of ga je een nieuw huis kopen en wil je weten of dit huis je energetisch gaat ondersteunen in jouw geluk, gezondheid, relaties en financiën? Zijn er vaak conflicten in je bedrijf of is het ziekteverzuim erg hoog?

Feng Shui zal je verrassende inzichten en meer bewustwording geven over mogelijke oorzaken van dit soort situaties en daardoor kunnen er praktische en betaalbare oplossingen worden aangedragen ter verbetering van de situatie. Op basis van deze eeuwenoude Chinese wijsheid zullen we je leef- of werkruimte zo inrichten, dat de energie in die ruimte vrij kan stromen. Daardoor zul je een positieve verandering ervaren in belangrijke levensgebieden als je gezondheid, succes, relaties en financiën.

Feng Shui is niet zweverig, niet duur en ook niet perse heel ingrijpend. De oplossingen zijn juist heel praktisch en concreet. En toe te passen voor elke stijl en elk interieur, zowel zakelijk als privé.

Kijk voor meer informatie hieronder of mail naar info@yoy4style.nl.

Van 6 tot en met 15 oktober vind de tweede online Feng Shui Challenge plaats. Kijk hier voor meer informatie of om je in te schrijven!

Wat is Feng Shui?

Wat is Feng Shui?

Jij en je omgeving zo afgestemd, dat het je levensflow ondersteunt.

Hoe werkt Feng Shui?

Hoe werkt Feng Shui?

Van intakegesprek tot praktische oplossingen in een rapport.

Wanneer Feng Shui?

Wanneer Feng Shui?

Feng Shui bij verbouwen, verkopen, verhuizen en issues in je huidige huis!

Feng Shui methodiek

Feng Shui methodiek

Welke methoden gebruik ik tijdens mijn consults?

Vertel je vrienden over YoY!