Echte Piet Hein Eek bij Wehkamp.nl

Blog > Winkels > Echte Piet Hein Eek bij Wehkamp.nl
Echte Piet Hein Eek bij Wehkamp.nl

Geplaatst op: 24 oktober 2011

Industrieel ontwerper Piet Hein Eek en wehkamp.nl gaan er samen voor zorgen dat Nederlands design toegankelijk gaat worden voor een breed publiek! De afgelopen maanden is er door hen hard gewerkt aan de ontwikkeling en productie van een 9-delige collectie meubelen, waarvan de eerste vijf meubelstukken exclusief verkrijgbaar zijn bij wehkamp.nl.

Betaalbare kwaliteit
Het eigenzinnige en ondernemende karakter van zowel wehkamp.nl als Piet Hein Eek heeft de twee samengebracht. Eek, die bekend staat om zijn traditioneel Nederlandse ontwerpen, met simpele structuren en eenvoudige bewerkingen. En wehkamp.nl, dat zijn wortels heeft in Nederland en bekend staat om zijn verrassende collecties. Een spraakmakende combinatie van twee oer-Hollandse merken die terug te vinden is in het ontwerp van de exclusieve meubellijn.

Demonteerbaar design
De eerste serie meubelstukken, bestaande uit 3 tafels en 2 typen stoelen, is gemaakt van massief eikenhout en sinds deze week exclusief verkrijgbaar bij wehkamp.nl. De karakteristieke meubelen worden geproduceerd in Litouwen. Het productieproces wordt op de voet gevolgd door Piet Hein Eek, zodat zijn ontwerp naar volle tevredenheid wordt doorontwikkeld tot een eindproduct dat aan alle kwaliteitseisen voldoet. Een originele Piet Hein Eek is verkrijgbaar vanaf €199,-. Het komende half jaar worden nog vier meubelstukken aan de collectie toegevoegd. Alle meubels worden geleverd met een handleiding waarmee het meubelstuk eenvoudig door de consument kan worden gemonteerd. Kijk voor de collectie op wehkamp.nl

Bron: ANP

Reageer

Vertel je vrienden over YoY!