De staklok in een nieuwerwets jasje

Blog > Winkels > De staklok in een nieuwerwets jasje
  • De staklok in een nieuwerwets jasje
  • De staklok in een nieuwerwets jasje

Geplaatst op: 11 september 2012

Vandaag op de Interiors United beurs een ontzettend leuk produkt tegengekomen: de ‘Cloggy’ van Cloggy&Clocks. De ouderwetse staklok, maar dan in een nieuwerwets jasje én – wat me nog het meest aanspreekt – met een hele mooie gedachte erachter. Een die ons allemaal denk ik bekend in de oren klinkt. Helemaal van deze tijd en de spijker op zn kop. 

De filosofie van Cloggy Clocks
“Luister meer naar je gevoel en je interne, innerlijke klok. Even stilstaan bij zaken die echt belangrijk voor ons zijn. Onze innerlijke, interne klok meer in balans brengen met de externe klok zal zorgen voor meer geluk. Ons gevoel zal ons nooit bedriegen, maar we moeten er de tijd voor nemen. Er even bij stil staan. Dat is het bewustzijn dat we willen terugbrengen met onze Cloggy & Clocks staklokken! Cloggy & Clocks luidt een nieuw tijdperk in. Een tijdperk van bezinning. Een tijdperk van bewuster omgaan met het fenomeen tijd. Meer aandacht voor de interne klok. De gevoelstijd. Uitklokken voor de race tegen de klok en inklokken voor de klok tegen de race!”

De Klokkies
Cloggy&Clocks verkoopt 3 categorieën klokken: de ‘original’, een mooie witte variant waar het allemaal mee begon, de ‘Colour your life’-serie, in 4 basic kleuren en de ‘Time Totems’, limited editions met een bijzonder design en ieder een eigen verhaal. En het leuke van deze klokken is dat iedere klok binnenin een ‘Cloggy altaar’ heeft: opbergruimte voor belangrijke persoonlijke spulletjes om af en toe even bij stil te staan.

www.cloggyclocks.com

Reageer

Vertel je vrienden over YoY!