De Reis van de Heldin

In de media > De Reis van de Heldin

Begin september 2014 ontving ik een mail van ene Peter de Kuster. Auteur van de de uitgaves ‘De Reis van de Heldin’. Onbekend gezicht. Onbekende naam. Ik werd nieuwsgierig. Hij vroeg me of ik met mijn verhaal over passie voor mijn werk wilde bijdragen aan de Reis van de Heldin reisgids. Een gids met verhalen van vrouwelijke professionals die met hun passie hun geld verdienen en daarmee anderen willen inspireren.

Ik heb wel even getwijfeld: is mijn verhaal de moeite waard om te lezen en te delen met anderen? Is mijn werk echt mijn passie? Maar toen realiseerde ik me dat ik zelf nog ‘op reis’ ben en door alles wat ik aan het doen ben (naast interieur nog een heleboel andere dingen) steeds meer ontdek wat mijn passie is en waar mijn hart ligt. En daardoor steeds dichter kom bij de dingen doen die me echt gelukkig maken. En dat verhaal wilde ik wel delen. Daarmee wil ik anderen heel graag inspireren. Want ik geloof er heilig in, dat als je kunt luisteren naar je hart en durft te vertrouwen op dat wat het je zegt echt goed voor je is, dan kun je alles neerzetten wat je wilt. Ook al zijn er risico’s. Ook al vinden mensen het misschien stom of raar. Als het voor jou echt goed voelt: probeer het in ieder geval. Je leeft maar 1 keer 🙂

Ben je benieuwd naar mijn verhaal?
Je kunt het hieronder lezen op pagina 68 tot en met 72 van de slideshow, met op pagina 72 het interview.

Vertel je vrienden over YoY!