De Nationale Hypotheekkrant

In de media > De Nationale Hypotheekkrant

In navolging op het RTL4 tv-programma TV Makelaar: Mission Impossible organiseerde Van Bruggen Adviesgroep samen met YoY Styling en HuisMakeOver een prijsvraag met als hoofdprijs: een verkoopstyling t.w.v. 5000 euro.

Mensen konden zich opgeven voor deze wedstrijd wanneer zij vonden dat hun woning, of die van iemand anders, een restyling verdiende. En ze moesten daarbij natuurlijk uitleggen waarom. Uit de paar honderd aanmeldingen is inmiddels een winnaar gekozen: Dhr. en Mevr. Verver in Lutjewinkel (NH).

Deze actie werd gecommuniceerd in De Nationale Hypotheekkrant, die uitgegeven wordt door de Van Bruggen Adviesgroep. Ook werd in dit artikel geschreven over ‘Hoe is het nu met de deelnemers van seizoen 1 TV Makelaar’..

Op zaterdag 10 mei 2014 vind de restyling van de woning van Dhr. en Mevr. Verver plaats. De woning, die al ruim 3 jaar te koop staat, krijgt een metamorfose om de verkoop van de woning te bevorderen. Laten we hopen dat ook zij hiermee snel op een hoop nieuwe kijkers en het liefst natuurlijk een mooi bod kunnen rekenen!

Kijk hier voor het artikel:

Vertel je vrienden over YoY!