Betaalbaar interieuradvies

Blog > Inspiratie, Projecten > Betaalbaar interieuradvies
Betaalbaar interieuradvies

Geplaatst op: 18 maart 2014

Bij het inrichten van je huis is het het mooist als alles klopt. Maar dat betekent niet dat alles in dezelfde kleur of stijl hoeft te zijn. Een goede mix van kleuren, stijlen en materialen en een spannende inrichting met contrasten maakt je huis juist bijzonder en eigen. Maar juist het maken van de goede combinaties en mixen zonder dat het ‘een zooitje’ wordt is best lastig. Tijdens een betaalbaar interieuradvies aan huis van YoY kunnen we je helpen bij het maken van een doordacht plan. 

Misschien weet je zelf al best wel wat je mooi vindt, maar kun je het niet eens worden met je partner over de juiste kleur en stijl? Of heb je net een nieuwbouwwoning gekocht en heb je geen idee wat je met de indeling aan moet? Of wil je graag een basis voor kleur en stijl bepalen die je kunt doorvertalen naar de verschillende ruimtes in je huis? Of misschien heb je gewoon helemaal geen inspiratie voor hoe je van die kleine onhandige kamer, toch een lichte en knusse kinderkamer kunt maken? YoY kan je helpen bij het maken van al dit soort lastige keuzes voor je interieur.

In een tijdsbestek van ongeveer 3 uur interieuradvies bij jou thuis kunnen we na een korte intake en een rondje door je huis een compact plan maken voor een of meerdere ruimtes in jouw huis. Wij kijken kritisch naar wat we aan knelpunten en uitdagingen zien in je woning en je kunt van ons een open en eerlijk advies verwachten.

Denk van te voren goed na over al je interieurvragen en dan bekijken we samen welke ‘interieurproblemen’ we binnen die 3 uur kunnen aanpakken. Wij nemen alles mee wat nodig is om een zo concreet mogelijk advies te kunnen geven: kleurwaaiers, inspiratiebeelden, schetsmaterialen, materiaalstalen etc. En als het nodig is gaan we ter plekke schuiven met meubels en accessoires om je huis meer in balans te krijgen.

Na het interieuradvies aan huis ligt er een concrete en duidelijke oplossing voor een (aantal) van je interieurvragen op tafel, waar jij direct mee aan de slag kunt. En mocht je na die 3 uur behoefte hebben aan nog meer advies, bijvoorbeeld voor een andere ruimte, dan kunnen we het advies verlengen of een nieuwe afspraak maken. Maar de ervaring leert dat 3 uur genoeg is om een mooie basis neer te zetten, waar je zelf mee verder kunt.

Wat kost het?
De kosten van dit interieuradvies aan huis zijn 275 euro inclusief btw en reistijd, exclusief eventuele parkeerkosten en reiskosten a 0,21 ct per kilometer. Buiten een straal van 20 kilometer van Amsterdam zal tevens een reisduurvergoeding a 35 euro inclusief btw per reisuur in rekening worden gebracht. (Let wel: deze reisduurvergoeding gaat dus pas in na 20 km vanaf Amsterdam)

Afspraak maken?
Leuk! Stuur ons een mailtje op info@yoy4style.nl of bel 06 14 38 21 20 dan vertellen we je er graag meer over of plannen we direct een afspraak in!

Liever een andere vorm van advies?
Dat kan ook. Heel compact of juist heel uitgebreid? We proberen voor iedere interieurvraag en iedere portemonnee een passende oplossing te vinden. Dus bel ons op 06 14 38 21 20 of mail ons op info@yoy4style.nl, vertel ons wat je wensen en je budget zijn en dan kijken we wat er mogelijk is. Of kom langs op ons interieurspreekuur. Daar kun je al terecht vanaf 30 euro per consult.

Reageer

Vertel je vrienden over YoY!