60 minutes of YoY

Interieuradvies Amsterdam > 60 minutes of YoY
60 minutes of YoY

Heb je interieurvragen die je even tegen iemand aan wilt houden, maar geen zin om er veel geld aan uit te geven? En lukt het je niet om aan te schuiven op het open-inloop interieurspreekuur van YoY? Reserveer dan nu 60 minutes of YoY interieuradvies op een dag en tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Wij nodigen je dan uit aan onze ‘keukentafel’ en maken een uur lang tijd voor je vrij om, onder het genot van een kop koffie of thee, jouw meest prangende interieurvragen te beantwoorden.

Je vraag kan gaan over alles waar je tegenaan loopt in jouw interieur. Over kleur, indeling, verlichting, vloeren, raambekleding, leuke shoppingadresjes, metamorfose van oude meubeltjes, noem het maar op. Maar ook als jij en je partner bijvoorbeeld een heel verschillende smaak hebben en jullie het lastig vinden tot elkaar te komen qua stijl, kunnen we je jullie een eind op weg helpen met een basisplan. Of als je bijvoorbeeld net een nieuwbouwwoning hebt gekocht en je weet even niet waar je moet beginnen, kunnen wij je helpen een stappenplan te maken.

Wat je vraag ook is, kom in ieder geval goed voorbereid naar ons toe en formuleer al je interieurvragen van te voren helder en duidelijk. Neem bijvoorbeeld bouwtekeningen (schaal 1:50) en foto’s van je woning mee en je zelfgemaakte moodboard of plaatjes van interieurs die je mooi vindt. Zo hebben we snel een beeld van je woning en van wie je bent en wat jij/jullie mooi vindt/vinden. We kunnen dan tijdens deze 60 minutes zoveel mogelijk van je vragen bespreken en beantwoorden. En 60 minuten is langer dan je denkt hoor, dus bedenk zoveel mogelijk vragen!

Wil je liever dat wij naar jou toe komen? Dat kan natuurlijk ook, lees dan hier even verder voor de mogelijkheden en tarieven.

Kosten
De kosten van 60 minutes of YoY zijn 99 euro inclusief btw voor een uur advies op onze lokatie. Wil je liever een advies aan huis? Kijk dan hier voor een advies aan huis of informeer via info@yoy4style.nl naar onze andere mogelijkheden.

Afspraak maken?
Heb  je nog vragen of wil je een afspraak maken? Stuur dan een mailtje naar info@yoy4style.nl of bel 06 14 38 21 20 dan vertellen we je er graag meer over of plannen we direct een afspraak in!
Avond- en/of weekendafspraken zijn ook mogelijk.

Een aantal reacties…
“Yolanda is een frisse wind die het huis 60 minuten lang schoon blaast met haar ideeën; ze is eerlijk en vindingrijk. Ik heb in korte tijd wel 15 tips gekregen die mijn huis totaal zullen veranderen en die bovendien niet meteen heel veel geld kosten. Echt een aanrader als je even iemand nodig hebt die jouw spullen nèt anders bekijkt” – Sophie, Amsterdam

“Wij hebben YoY ingeschakeld omdat ik en mijn partner het maar niet eens konden worden over de indeling van de woonkamer en de kleur op de wand achter de kast. Yolanda heeft ons hele nieuwe invalshoeken laten zien, waar we allebei nog niet waren opgekomen en die ons wel allebei aanspraken. Binnen 1,5 uur was ons hele probleem opgelost. We zijn meteen gaan schuiven en gaan shoppen!” – Peter en Suzanne, Purmerend

“Het was gewoon fijn om even met iemand te sparren over onze eigen ideeën en daar bevestiging in te krijgen. En bovendien hebben we nog wat leuke nieuwe inspirate opgedaan. Ook altijd meegenomen!” – Petra, Amstelveen

Vertel je vrienden over YoY!